Life

Mihai Gâdea a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu emisiunea Sinteza Zilei

Mihai Gâdea a făcut marele anunț despre emisiunea Sinteza Zilei, pe care o prezintă la Antena 3 de mai bine de 16 ani. Prezentatorul a anunțat când revine pe micile ecrane.
10.01.2022 | 16:28
Mihai Gadea a facut marele anunt Ce se intampla cu emisiunea Sinteza Zilei
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea a făcut un anunț important despre emisiunea Sinteza Zilei, pe care o moderează la Antena 3. Prezentatorul TV a oferit informații privind revenirea talk show-ului, după o perioadă de concediu.

Emisiunea revine în această seară, de la ora 21:00. Mihai Gâdea a făcut și el anunțul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a apărut și un promo care anunță revenirea emisiunii la Antena 3.

Mihai Gâdea, anunț despre Sinteza Zilei

După o perioadă de vacanță, Mihai Gâdea revine la cârma emisiunii pe care o prezintă, de luni până joi, la Antena 3.

“Li s-a scurs timpul! S-a terminat! Gata! Se întoarce Sinteza, vine judecata. În această seară, Mihai Gâdea revine în fața ta.”, se arată într-un promo al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a anunțat și pe pagina sa de Facebook revenirea talk show-ului.

Mihai Gâdea a mai avut o perioadă în care nu a mai apărut la Antena 3 timp de două săptămâni, la finalul anului trecut. Jurnalistul a plecat în vacanță la sfârșitul lunii noiembrie, însă a revenit în platou pe 14 decembrie.

Emisiunea a împlinit 16 ani în noiembrie 2021, iar Mihai Gâdea a postat un mesaj pe Facebook cu această ocazie.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani vouă, la mulţi ani şi nouă! 16 ani de istorie, valori şi eroi, anchete, dezvăluiri, interviuri şi dezbateri. 16 ani de Sinteza Zilei alături de voi.”, a scris prezentatorul pe pagina sa, la momentul respectiv.

Mihai Gâdea, felicitat de Radu Tudor cu ocazia zilei de naștere

Totodată, astăzi, 10 ianuarie, Mihai Gâdea a împlinit vârsta de 45 de ani. Cu această ocazie, vedeta a primit numeroase urări, multe dintre ele fiind de la colegii de breaslă.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Radu Tudor i-a transmis un mesaj special colegului său de la Antena 3.

“La mulți ani, Mihai Gâdea! 45 de ani e o vârstă foarte frumoasă, mai ales când ai atâtea realizări în spate și tot atâtea planuri frumoase în față.

Ești cel mai statornic prieten pe care l-am descoperit din prima zi de emisie Antena 3, în Iunie 2005. Au trecut 17 ani și suntem tot împreună, la bine și la greu.

Să te ajute Dumnezeu să birui toate cele rele și să împărtășim împreună tot ce va urma frumos în viețile noastre”, a scris Radu Tudor pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: