News

Mihai Gâdea, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale?! Dezvăluirea lui Ion Cristoiu

01.06.2019 | 21:39
Mihai Gadea candidatul PSD la alegerile prezidentiale Dezvaluirea lui Ion Cristoiu

Ion Cristoiu a lansat un zvon destul de interesant pe „piața politică”, atât de frământată și controversată. Cunoscutul ziarist insinuează că Mihai Gâdea ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale care vor avea loc la toamnă. Cristoiu spune că PSD va merge pe același scenariu pe care a mers și PNL și anume să aducă un om cu o popularitate foarte mare în partid.

Ion Cristoiu spune că se lucrează de mai mult timp la scenariul Gâdea președinte

Cristoiu spune că următorul candidat PSD, din informațiile sale, nu va fi sub nicio formă un membru al partidului, dat fiind faptul că formațiunea politică are o mare problemă de credibilitate. Acesta a mai dezvăluit că puțină lume știe că în cazul lui Bogdan s-a lucrat abia cu două luni înainte de cooptarea în PNL, pe sondaje.

Cristoiu a spus că Adrian Năstase i-ar fi propus Vioricăi Dăncilă să propună, în calitate de președinte interimar PSD, un candidat la prezidențiale care să vin din afara partidului și anume cineva din societatea civilă, cineva cu o vizibilitate foarte mare care să reușească să adune foarte mulți oameni la vot.

Mihai Gâdea este cooptat în sondajele interne ale PSD. Sursa foto: Arhiva personală Mihai Gâdea

Cristoiu: „Mihai Gâdea la discursuri e mai bun”

Cristoiu a spus că Gâdea nu este văzut doar ca un om din media, ci și ca un posibil politician, dat fiind felul în care reușește de multe ori să abordeze problemele în emisiunea pe care o moderează la Antena 3: ”Din sursele pe care le am eu și vă dau această știre, este, s-ar putea să fie domnul Mihai Gâdea. Se lucrează de mai mult timp, ca și în cazul lui Rareș. Puțină lume știe că în cazul lui Rareș Bogdan s-a lucrat vreo două luni cu sondaje”.

„Sondajele am înțeles că îl dau ca un candidat, care nu e om din PSD. Cred după părerea mea, că invitarea USR-iștilor face parte dintr-o strategie de a-și îmblânzi adversarii. Sigur că dumneavoastră sunteți uimită și vă uitați la mine. Eu cred că va candida și ar putea să și câștige. Este, ca și Rareș Bogdan, el nu este un moderator, jurnalist, dacă ați observat. El la discursuri e mai bun”, susține Ion Cristoiu.