News

Mihai Gâdea, dezvăluire dramatică în direct. O persoană importantă pentru prezentator a murit de Covid

28.10.2020 | 07:23
Mihai Gadea dezvaluire dramatica in direct O persoana importanta pentru prezentator a murit de Covid
Mihai Gâdea, dezvăluire dramatică în direct. O persoană importantă pentru prezentator a murit de Covid. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea, realizatorul cunoscutei emisiuni ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, a mărturisit, marți, că o persoană apropiată a decedat din cauza infecției cu COVID-19.

În aceeași ediție a talk-show-ului său, omul de televiziune a mai afirmat că este revoltat cu privire la felul în care autoritățile gestionează pandemia de coronavirus în România.

ADVERTISEMENT

Gâdea recunoaște că respectă cu strictețe toate măsurile de protecție impuse de oficialitățile din fruntea statului, însă în același timp afirmă că ”ajunge cu bătaia de joc”.

Mihai Gâdea anunță că o persoană importantă pentru el a murit de Covid

Jurnalistul Mihai Gâdea a făcut un anunț trist în timpul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3: un apropiat al acestuia a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Prin această dezvăluire, realizatorul TV le transmite telespectatorilor că și el cunoaște persoane care au avut de suferit de pe urma acestei infecții, una neluată în serios de o parte din cetățeni.

“Într-o zi sora mea cea mai mare îmi trimite o informație despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui meu care a murit infectat cu COVID. Eu nu-l mai văzusem de niște ani de zile – era una dintre cele mai mari bucurii în copilărie. Plecase în America și când venea după Revoluție.. ‘wow, venea Mircea’. Pentru noi, un om de care suntem extrem de legați.

ADVERTISEMENT

Și am întrebat ce s-a întâmplat cu el, dacă era cumva bolnav. Și sora mea îmi trimite o fotografie recentă cu el, arăta impecabil, arăta ca un actor. Deci, eu știu oameni care au murit, dar vedeți dvs. una e una, alta e alta. Eu port mască oriunde mă duc, am grijă de mine, de cei dragi.”, a spus Gâdea la Antena3.

Gâdea îl apără pe Dan Bittman

În ciuda faptului că nu este de acord cu poziția lui Dan Bittman referitoare la COVID-19, Mihai Gâdea face un apel public și îndeamnă la respectarea libertății de opinie în țara noastră. Pe de altă parte, Gâdea atacă autoritățile și poziția lor autoritară în unele privințe.

ADVERTISEMENT

”Eu când mă întâlnesc cu părinții mei, pe care aș vrea să-i iau în brațe, stau cu mască pe gură și stau la un pic de distanță, pentru că eu am o expunere mai mare, pot să mă infectez și nu vreau să infectez pe nimeni.

Eu respect toate lucrurile acestea și toți oamenii respectă lucrurile acestea, dar ajunge cu bătaia de joc! Ajunge cu gradul de conformare! Ajunge cu Raluca Turcan care dă ordine să se toarne oamenii între ei!

Ajunge cu batjocorirea lui Dan Bittman și a tuturor acelora care au o altă poziție. Eu nu sunt de acord cu tot ce spune Dan Bittman, dar el are dreptul să vorbească într-o țară liberă.

Ajunge cu această bătaie de joc ‘nu vă lăsăm să vă întâlniți la o ceremonie religioasă’. Cum să fii tu în situația să dictezi cuiva în cine să creadă, în ce să creadă?”, a mai spus Mihai Gâdea, la Sinteza zilei.

ADVERTISEMENT