News

Mihai Gâdea, fără cuvinte după ultima ediție În gura presei prezentată de Mircea Badea: ”Așa ceva mai rar”

Mihai Gâdea a rămas fără cuvinte după ultima ediție În gura presei prezentată de Mircea Badea.
03.06.2021 | 23:58
Mihai Gadea fara cuvinte dupa ultima editie In gura presei prezentata de Mircea Badea Asa ceva mai rar
Mihai Gâdea, fără cuvinte după ultima ediție În gura presei prezentată de Mircea Badea: ”Așa ceva mai rar”. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea, directorul postului de știri al trustului Intact Antena 3, a fost impresionat de ultima ediție În gura presei realizată de Mircea Badea.

Mihai Gâdea, impresionat de ultima ediție În gura presei prezentată de Mircea Badea

Dintr-un pamflet, ediția de miercuri a emisiunii prezentate de Badea s-a transformat într-o oră de cultură veritabilă. Acesta a vorbit pe tot parcursul intervalului său orar despre marele Nichita Stănescu.

ADVERTISEMENT

După ce a aflat de subiectul abordat, Mihai Gâdea s-a temut că audiența va scădea față de serile normale.

Surpriză totală însă: emisiunea lui Mircea Badea a atras un public numeros și a intrat într-un top 5 ediții din toate timpurile, anunță Mihai Gâdea.

ADVERTISEMENT

”Mircea Badea a avut o emisiune care a intrat brusc în top cinci emisiuni ale lui din toate timpurile, o emisiune despre Nichita Stănescu. Așa ceva mai rar. Șocul meu a fost total.

Mă întreba un prieten ce audiență cred că va face Mircea și i-am zis că mi-e teamă că, din păcate, va fi un pic mai mică decât este de obicei.

ADVERTISEMENT

Audiența a fost Wow. A fost foarte, foarte mare vorbind o oră întreagă despre Nichita Stănescu”, a zis Mihai Gâdea în ediția de joi de la Sinteza Zilei.

Mircea Badea: ”Nu eu, ci Nichita Stănescu a făcut emisiunea”

Extrem de modest, Badea i-a replicat prietenului său și a spus că ediția de miercuri seara de la În gura presei nu a făcut-o el, ci Nichita Stănescu.

ADVERTISEMENT

Totodată, carismaticul prezentator de la postul de știri s-a declarat impresionat de faptul că subiectul ”Nichita Stănescu” face audiență în această epocă.

”De fapt, ca să fim bine înțeleși, nu am făcut eu emisiune, ci Nichita Stănescu. Am mai intervenit, dar Nichita Stănescu a făcut emisiunea.

Faptul că Nichita Stănescu face audiență în România contemporană mi se pare tare. În epocă, putem consideră că era un influencer, cum s-ar spune în limbajul actual.

Faptul că rămâne influncer la atâția ani după ce nu mai este printre noi fizic, este cu adevărat interesant”, a spus și Mircea Badea, într-o intervenție de la Antena 3.

Emisiunea lui Badea, În gura presei, este una dintre cele mai vechi ale postului trustului Intact, dar și cele mai vechi din România, cu o durată de 17 ani. Prima ediția a fost în 13 septembrie 2004.

ADVERTISEMENT