Life

Mihai Gâdea, mândru de fiica sa după aflarea rezultatelor la Bacalaureat. Karina, acceptată la o universitate de prestigiu din străinătate

Mihai Gâdea este mândru de fiica sa după aflarea rezultatelor la examenul de Bacalaureat. Karina a fost acceptată la o universitate de prestigiu din afara țării.
08.07.2021 | 08:15
Mihai Gadea mandru de fiica sa dupa aflarea rezultatelor la Bacalaureat Karina acceptata la o universitate de prestigiu din strainatate
Mihai Gâdea, mândru de fiica sa după aflarea rezultatelor la Bacalaureat. Karina, acceptată la o universitate de prestigiu din străinătate. Sursa foto: onlinenews.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea este mândru de fiica lui, Karina, după aflarea rezultatelor la examenul de Bacalaureat, anunţă voxbiz.ro. Tânăra își va continua studiile în străinătate după ce a fost acceptată la o universitate de prestigiu.

După ce a traversat o perioadă plină de emoții, prezentatorul de la Antena 3 este mai fericit ca niciodată. Mihai Gâdea a crezut în fiecare secundă în fiica lui și nu s-a temut de rezultatele la examenul maturității.

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea, mândru de fiica sa după aflarea rezultatelor la Bacalaureat. Karina, acceptată la o universitate de prestigiu din străinătate

Mihai Gâdea este fericit pentru fiica lui, Maisha Karina, care își va continua studiile la o facultate din afara țării.

Tânăra a fost întotdeauna o elevă conștiincioasă și nimeni nu s-a îndoit de faptul că va promova Bacalaureatul cu rezultate bune.

ADVERTISEMENT

„Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele, care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, a declarat realizatorul TV de la Antena 3 pentru impact.ro.

Prezentatorul emisiunii „Sinteza zilei” a menționat și faptul că fiica lui a fost deja acceptată la o universitate de renume din Olanda. Karina se va pregăti în domeniul creative-business.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânăra are și o pasiune pentru muzică și fotogafie, iar persoanele apropiate se așteptau ca ea să urmeze o facultate de profil. Rămâne de văzut dacă se va ocupa și de această pasiune pentru artă.

Fiica lui Mihai Gâdea a debutat în lumea muzicală cu un duet alături de prietena ei, Eva Sarah, iar piesa de numește „Voi aștepta”.

ADVERTISEMENT

În 2016, adolescenta a filmat un videoclip la Poiana Brașov, interpretând melodia „Somewhere only we know” a trupei Keane. Fiica prezentatorului TV a fost apreciată pentru talentul ei muzical de necontestat.

Mihai Gâdea (44 de ani) este împreună cu Agatha Kundri (39 de ani) de aproape două decenii. Soția realizatorului TV este sociolog și are o pasiune pentru sport, practicând triathlonul (ciclism, înot și atletism).

Agatha a participat la ami multe competiții sportive de-a lungul timpului. De asemenea, aceasta deține o grădiniță cu program after-school, înființată acum 10 ani.

Agatha Kundri și Mihai Gâdea s-au căsătorit acum 16 ani, atunci când fiica lor avea trei ani.

ADVERTISEMENT