News

Mihai Gâdea o apără pe Andreea Esca, dar nu înțelege de ce infectarea sa a fost învăluită în mister până acum: „E ceva de rușine?”

21.07.2020 | 11:36
Mihai Gadea o apara pe Andreea Esca dar nu intelege de ce infectarea sa a fost invaluita in mister pana acum E ceva de rusine
Mihai Gâdea sare în apărarea Andreei Esca. Sursa foto: colaj Antena 3 și Pro TV
ADVERTISEMENT

În timp ce rețelele de socializare au fost bombardate cu mesaje ostile la adresa Andreei Esca după interviul în care a recunoscut că a fost infectată cu noul coronavirus, prezentatoarea Știrilor Pro TV găsește sprijin în locul în care probabil nu s-ar fi așteptat: la Antena 3.

În ediția de luni a emisiunii sale, Sinteza Zilei, Mihai Gâdea a sărit în apărarea colegei sale de breaslă și a felicitat-o pentru curajul de a vorbi public despre întreg calvarul din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Directorul general al postului din trustul Intact a precizat, însă, că nu înțelege motivul pentru care cazul jurnalistei a fost până acum învăluit în mister, în condițiile în care zvonurile se răspândiseră deja în spațiul public.

Mihai Gâdea, reacție tranșantă după dezvăluirile Andreei Esca. Sare în apărarea știristei, dar nu înțelege de ce cazul său a fost ținut secret

Mihai Gâdea s-a întrebat, totodată, dacă nu cumva reprezentanții televiziunii din Pache Protopopescu și-au luat aceste măsuri în urma acuzațiilor aduse lui Marcel Pavel, Alinei Pușcaș, precum și celorlalți membri ai echipei „Te cunosc de undeva”, după ce s-a aflat că aceștia au fost infectați cu COVID-19 în timpul filmărilor pentru noul sezon.

ADVERTISEMENT

Am întreaga compasiune față de Andreea Esca și familia sa. E ceva de rușine, în zilele noastre, să te infectezi? De ce să notifici întreaga presă și să bagi pumnul în gura presei, în condițiile în care era justificat ca cineva care spune știrile în fiecare seară la ora 19 și vorbește despre întreaga lume, despre toți cei care s-au infectat?

I-a speriat faptul că s-a spus că s-au dat bani ca să vorbească despre asta și o serie întreagă de absurdități, situații în care nu prea vrei să te pui. Și când ai de ales între imagine și adevăr, ce alegi? N-ar trebui, ca om de știri, să alegi întotdeauna adevărul? O perioadă de timp, s-ar putea ca asta să te coste.

ADVERTISEMENT

Dar, pe de altă parte, câte alte vieți ai putea să salvezi în momentul în care vorbești despre tine, nu ascunzi asta și nu încerci să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic. Întreaga compasiune și susținere.

E dramatic să treci prin așa ceva, să ai soțul la Terapie Intensivă. Dar tocmai pentru că e dramatic, oamenii ar putea, prin puterea exemplului, să învețe ceva de aici”, a spus Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, pusă la zid pe rețelele de socializare după interviu

În ciuda faptului că a acceptat să descrie cu lux de amănunte întreg calvarul prin care a trecut în ultima perioadă, discursul Andreei Esca nu pare să-i fi convins pe cei care continuă să nege existența coronavirusului. Ba chiar este acuzată pe rețelele de socializare că a primit bani pentru a pretinde că a fost bolnavă și a induce astfel panica în rândul populației.

Câți bani ai luat pentru minciuna asta? Tu fiind o persoană publica cunoscută chiar și în Europa ai făcut anunțul ăsta sub pretextul că fiind persoană publica ești și mai credibilă, dar atât tu, cât și televiziunea ați fost plătite pentru acest anunț mincinos. În spital ai putut sta la fel cum a stat și Marcel Pavel pentru 100.000 de euro”, este doar unul dintre comentariile apărute pe Facebook după dezvăluirile Andreei Esca.

Eu am schimbat instant programul când am văzut-o cum minte si debitează prostii. Chiar nu mă așteptam la ea. Dar nah, banii sunt buni. Fie că ești Esca, Pavel sau alte vedete”,Bine că de 4 luni, ne îndemni să păstrăm distanța și să purtăm mască, însă tu ai făcut exact opusul. Virusul nu ține cont de NIMIC atunci când acționează”, sau „Cam repede s-a vindecat”, au mai scris internauții.

ADVERTISEMENT