Life

Mihai Găinușă, acuzații dure la adresa prezentatoarei Andreea Esca. Adevărul despre infectarea vedetei Pro TV cu noul coronavirus

24.07.2020 | 15:49
ADVERTISEMENT

Mihai Găinușă a făcut o serie de acuzații dure pe pagina de Facebook la adresa prezentatoarei Andreea Esca.

Deși a plecat de la Cronica Cârcotașilor, moderatorul de radio a rămas la fel de cârcotaș, așa cum îl știe toată lumea, și a făcut câteva observații despre cum a fost administrată situația în Pro TV în ceea ce privește infectarea mai multor angajați cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul tv susține că echipa de marketing a făcut o gafă în ceea ce privește promovarea subiectului la tv.

Mihai Găinușă, despre Andreea Esca și infectarea cu noul COVID-19

Fostul prezentator Prima tv a făcut haz de necaz, însă a stârnit un val de reacții pe Facebook după ce a postat un mesaj cu privire la situația Andreei Esca, după ce aceasta și familia ei s-au îmbolnăvit de COVID-19.

ADVERTISEMENT

„ Culmea jurnalismului: promo la știrea despre știrista Esca, de la propriile știri. Publicitate.”, a menționat prezentatorul, făcând referire la faptul că Pro TV și Andreea Esca au realizat un promo cu vedeta chiar din timpul jurnalelor de știri în care le solicita oamenilor să poarte mască și să fie precauți, dar și faptul că în România situația se înrăutățește, în timp ce ea intra în contact cu zeci de oameni la petreceri, recunoscând că „a lăsat garda jos, pentru că e om”, sătulă fiind de întreaga situație.

Mihai Găinușă a ironizat-o pe Andreea Esca pe rețeaua de socializare
Mihai Găinușă a ironizat-o pe Andreea Esca pe rețeaua de socializare

Comentariul făcut de omul de radio a atras un val de critici, dar și aprecieri. Unii l-au certat pe fostul coleg de tv al lui Șerban Huidu, alții i-au cântat în strună.

ADVERTISEMENT

O admiratoare de-a lui Mihai Găinușă l-a mustrat puternic. „ Când o persoană cunoscută are probleme de orice fel, se trezesc bârfa, răutatea și invidia la români, iar gură-cască în loc să închidă gura prind muște și țânțari cu ea.”, a spus un fan, care l-a atacat direct pe omul de radio.

Acesta nu a întârziat să-i răspundă cu un mesaj tranșant, dar care a lăsat să se înțeleagă faptul că infectarea Andreei Esca cu noul COVI-19 a fost strategie de marketing, ori că procătorii se folosesc de cele întâmplate pentru a aduce mai multă publicitate.

ADVERTISEMENT

„ Sau e vorba despre ratingul cu orice preț?”, a răspuns prezentatorul postului de radio Național FM România.

Mihai Găinușă a avut o discuție intensă cu fanii despre Andreea Esca
Mihai Găinușă a avut o discuție intensă cu fanii despre Andreea Esca

Andreea Esca, interviu la Pro TV despre coronavirus

Prezentatoarea știrilor de la ora 19:00, de la Pro TV, a dezvăluit într-un interviu acordat lui Cosmin Stan că atât ea, cât și soțul și fiul lor au fost infectați de noul coronavirus. Cel mai afectat a fost Alexander Eram, care a ajuns la terapie intensivă, nu a mai putut respira singur și a fost nevoie de intervenția medicilor care l-au intubat.

Alexia Eram, fiica prezentatoarei tv, nu a fost testată pozitiv, dar asta și pentru că ea nu locuiește cu familia sa, ci cu Mario Fresh în apartamentul pe care părinții i l-au făcut cadou în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT