Life

Mihai Găinușă, declarații surprinzătoare despre fostul său coleg și prieten, Șerban Huidu. “Arogant și coleric”

Mihai Găinușă și Șerban Huidu au fost prieteni și colegi ani de zile, dar au ajuns să nu își mai vorbească. Fostul prezentator de la Prima Tv a făcut câteva declarații surprinzătoare.
19.12.2021 | 21:26
Mihai Gainusa declaratii surprinzatoare despre fostul sau coleg si prieten Serban Huidu Arogant si coleric
Mihai Găinușă, declarații surprinzătoare despre fostul său coleg Șerban Huidu
ADVERTISEMENT

Mihai Găinușă a anunțat în anul 2014 că nu vrea să mai facă parte din echipa celebrei emisiuni pe care o realiza alături de Șerban Huidu.

Prietenia dintre cei doi s-a încheiat și de ani buni nu își mai vorbesc.

Mihai Găinușă a fost invitat la o emisiune Tv și i-a făcut o scurtă caracterizare fostului său coleg.

ADVERTISEMENT

Mihai Găinușă, declarații surprinzătoare despre fostul său coleg și prieten, Șerban Huidu. “Arogant și coleric”

Mihai Găinușă și Șerban Huidu au realizat ani buni una dintre cele mai renumite emisiuni Tv, Cronica Cârcotașilor. Prietenia lor s-a încheiat, iar Găinușă a decis să se retragă din proiect după 14 ani.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, prezentatorul a răspuns la mai multe întrebări incomode pentru că nu a vrut să mănânce picant. Astfel, a fost nevoit să-l caracterizeze pe fostul său prieten și toți au fost surprinși când au auzit ce a spus.

ADVERTISEMENT

“Este arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”, a spus Mihai Găinușă în emisiunea lui Măruță. 

Apoi, fostul prezentator a fost obligat să spună cum îl vede pe Florin Călinescu.

“Trecut: talentat, bun organizator și arogant. Prezent: arogant, și mai arogant, mai puțin talentat”.

ADVERTISEMENT

De ce a părăsit Găinușă Cronica Cârcotașilor

Jurnalistul a fost alături de echipa Cronicii Cârscotașilor timp de 14 ani. După un conflict cu Huidu a decis să se retragă. În acel moment a postat un mesaj prin care a explicat decizia pe care a luat-o.

“Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viața mea profesională.  M-am luptat să salvez acest brand. După fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei să aibă unde lucra în continuare.

ADVERTISEMENT

Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil. Am scris şi am prezentat această emisiune 14 ani.

Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci, dimpotrivă, mi s-a reproșat inclusiv că am adus un preot în platou. Am încheiat o etapă din cariera mea și le mulțumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp”, scria Mihai Găinușă pe Facebook.

În prezent, acesta lucrează la radio Național FM. Realizează emisiunea Matinal efervescent, alături de Oana Paraschiv, între 7:00 – 10:00.

ADVERTISEMENT