Sport

Mihai Iosif, declarație spumoasă înainte de Rapid – Farul: „Ar fi trebuit să jucăm cu Real Madrid!”

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a avut o reacție spumoasă la adresa contestatarilor formației giuleștene, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Farul Constanța, din campionat.
29.07.2021 | 14:38
Mihai Iosif declaratie spumoasa inainte de Rapid  Farul Ar fi trebuit sa jucam cu Real Madrid
ADVERTISEMENT

Mihai Iosif (46 de ani) a fost instalat, în luna martie a acestui an, pe postul de antrenor principal al Rapidului.

Partida Rapid – Farul se va juca vineri, de la ora 21:30.

Mihai Iosif, declarație spumoasă înainte de Rapid – Farul

Tehnicianul Rapidului a avut o replică în stilul său caracteristic pentru cei care susțin că formația din Giulești are un program ușor în debutul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

„Eu sper ca Moldovan să țină din nou poarta intactă și cei de la Farul să primească cel puțin un gol. Sperăm sa fie un spectacol frumos în tribună, cât și pe teren, dar ca suporterii noștri nu e nimeni.

Toata lumea zice că am avut program ușor, dar noi fiind o echipă nou-promovată, nu știu de ce program ușor se vorbește. Nu știu cu cine ar fi trebuit să jucăm, poate cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Ziceau că nu prind nici pălăria, dar paltonul. Dar chiar dacă am capul mare, mi-am pus pălăria. Trei etape mi-au dat. Pe mine mă motivează suporterii și vestiarul.

În rest, chiar nu prea ascult. Eu vreau să fiu dulce cu toată lumea, nu vreau să sperii pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Presiune este întotdeaua la Rapid, în orice sport. Și la baschet este presiune când îmbraci tricoul alb-vișiniu, are greutate.

Jucând cu atâția suporteri nu e ușor pentru absolut nimeni să ducă această «povară», dar în același timp e o bucurie”, a declarat Mihai Iosif, în cadrul conferinței de presă premergătoare partide cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Rapid se află pe primul loc din Liga 1, cu șase puncte obținute după două meciuri jucate.

În ultimul meci de Liga 1, Rapid s-a impus, scor 2-0, contra celor de la CS Mioveni.