Sport

Mihai Iosif, dialog amuzant cu Florin Bratu: „Ai și tu în inimă Rapidul!” / „Tu ai fost pe la Dinamo cândva!”

Mihai Iosif a avut un dialog amuzant cu Florin Bratu
27.07.2021 | 20:57
Mihai Iosif dialog amuzant cu Florin Bratu Ai si tu in inima Rapidul  Tu ai fost pe la Dinamo candva
ADVERTISEMENT

Antrenorul Rapidului i-a invitat pe toți cei prezenți în emisiunea „Fotbal Club”, de la TV DigiSport, inclusiv pe Florin Bratu, căruia i-a amintit perioada rapidistă de la începutul carierei.

Florin Bratu i-a răspuns în aceeași notă amicală și i-a adus aminte lui „Miță” Iosif de perioada în care a fost și el la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dialog amuzant între Mihai Iosif și Florin Bratu

Mihai Iosif și Florin Bratu au avut un dialog amuzant la TV, cei doi amintindu-i celuilalt de perioada petrecută la rivali, mai ales că fostul golgheter al lui Dinamo a fost unul dintre atacanții care a contribuit la ultimul titlu câștigat de Rapid în Liga 1.

Mihai Iosif – Îl aștept și pe Florin Bratu la primul meci al Rapidului, că și-a făcut junioratul acolo.

ADVERTISEMENT

Florin Bratu – Doar junioratul? Am mai fost pe acolo și la ultimul campionat luat de echipă, nu o să mă dezic niciodată de începuturile mele.

Mihai Iosif – Așa, la asta am vrut să mă refer, că erai încă tânăr și ai și tu în inimă ceva pentru Rapid.

ADVERTISEMENT

Florin Bratu – Cum să nu, vin cu mare plăcere, mai ales că și tu ai fost cândva pe la Dinamo. Repet, eu nu mă dezic de trecutul meu.

Mihai Iosif – Da, am fost la Dinamo! Dar așa, trecător!

Florin Bratu, mirat de situația de la Dinamo

Florin Bratu a vorbit despre noile probleme de la Dinamo și a vorbit despre discursurile DDB-ului, care au un ton pozitiv și declarațiile pline de frustrare și nervi pe care jucătorii „câinilor” le-au avut la finalul meciului cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

„Și pe mine mă miră neconcordanța între jucători și DDB. Vedem comunicatele DDB-ului, în care spun că e totul bine, iar după îi vedem pe jucători că vin și spun că era mai bine pe vremea lui Negoiță.

L-am văzut pe căpitanul Sorescu având un exces de furie și de frustrare, dar înainte de meci am văzut un comunicat al DDB-ului, în care se spunea că e totul în regulă”, a mai spus Florin Bratu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
Tags: