Sport

Mihai Iosif, entuziast după ce Rapid a întors soarta meciului cu Academica Clinceni: „Am arătat că suntem echipă mare”

Mihai Iosif a fost entuziast după ce Rapid a întors soarta meciului cu Academica Clinceni, scor 3-2.
08.11.2021 | 22:57
Mihai Iosif entuziast dupa ce Rapid a intors soarta meciului cu Academica Clinceni Am aratat ca suntem echipa mare
ADVERTISEMENT

Academica Clinceni a condus de două ori în duelul cu Rapid, însă giuleștenii au revenit de fiecare dată, prin două goluri marcate din penalty de Adrian Bălan, în timp ce Alexandru Dandea a adus victoria pe finalul meciului.

La final, jucătorii și staff-ul echipei au exultat, fiind fericiți de felul în care echipa a reușit să revină și să întoarcă scorul împotriva ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif, emtuziast după ce Rapid a întors soarta meciului cu Academica Clinceni

Rapidiștii au fost bucuroși după ce au întors soarta meciului cu Academica Clinceni, Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, declarând că este o victorie muncită și bine venită:

„A fost o victorie muncită, am întâlnit un adversar bun, dar azi am dat dovadă că suntem o echipă mare și am reușit să revenim, chiar dacă am suferit puțin.

ADVERTISEMENT

Am jucat slab prima repriză, nu am făcut ce am lucrat cu ei la antrenament, dar am avut o discuție mai aprinsă la pauză și au intrat cu o altă atitudine. Fiecare om are un subconștient care lucrează întotdeauna”.

„Nu știu ce e la Alex Ioniță, ori întindere, ori ruptură, dar cu siguranță va lipsi. Dacă stăm și ne uităm unde eram acum un an, pot spune că sunt foarte mulțumit, pe un loc nesperat, sunt încântat și uimit de câte puncte am făcut.

ADVERTISEMENT

Acum va urma o perioadă de două săptămâni și vom analiza ce am făcut bine, ce am făcut mai puțin bine și vrem să revenim și mai puternici”, a mai spus Mihai Iosif la finalul meciului.

Horațiu Moldovan a explicat gafa de la al doilea gol primit de Rapid

Horațiu Moldovan a explicat gafa pe care a făcut-o la al doilea gol al Academicii Clinceni, atunci când a ieșit eronat din poartă, încurcându-se cu Cristi Săpunaru:

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că m-au scos băieții, la acel gol primit a fost vina mea, eu am strigat că ies și m-am oprit, e vina mea totală”.

„Obișnuiesc să stau mai sus, posibil că am salvat niște goluri și îmi asum niște riscuri. Acum dacă ne uităm în spate, am pierdut puncte importante, puteam fi și mai sus decât acum”, a declarat Horațiu Moldovan la finalul meciului.

„A fost un meci foarte greu, am avut o primă repriză mai slabă, dar ne-am trezit după pauză și e important că am luat cele trei puncte. Mă bucur că s-a repetat penalty-ul și că am reușit să marchez de două ori.

Toată lumea vedea acest meci ușor, pentru că jucam cu ultima clasată, dar nu a fost deloc atât de ușor. Mă bucur că am revenit și că am câștigat. Vrem mai mult de locul 5”, a declarat și Adrian Bălan la finalul confruntării.

„Mă bucur că am marcat și că am reușit să plecăm cu cele trei puncte. E bine că a ieșit bine în cele din urmă. Nu i-am luat de sus, Miță ne-a repetat într-una că nu trebuie să îi desconsiderăm, din păcate, nu am jucat cum trebuia să o facem prima repriză.

Golul doi a venit într-un moment în care noi dominam adversarul, se mai întâmplă, acesta este fotbalul, dar e bine că am întors scorul și că am câștigat”, a spus și Alexandru Dandea.

ADVERTISEMENT