Sport

Mihai Iosif a luat „foc” după FC U Craiova – Rapid 3-2: „Eram Klopp, acum sunt grasul, fraierul!”. Amenințările antrenorului: „Știu multe, dar încă mă abțin”

Mihai Iosif a luat „foc” după înfrângerea Rapidului în duelul cu FC U Craiova, scor 2-3, fiind dezamăgit de felul în care oamenii îl tratează, ținând cont de startul bun de sezon al giuleștenilor.
01.03.2022 | 22:29
Mihai Iosif a luat foc dupa FC U Craiova  Rapid 32 Eram Klopp acum sunt grasul fraierul Amenintarile antrenorului Stiu multe dar inca ma abtin
ADVERTISEMENT

Antrenorul Rapidului a amenințat că va face la un moment dat o conferință de presă, asemănătoare cu cea făcută de Ladislau Boloni după ce nu a preluat echipa națională a României, în care să ofere mai multe detalii despre situația de la club.

Mihai Iosif a luat „foc” după FC U Craiova – Rapid

Mihai Iosif a fost nervos la finalul meciului dintre FC U Craiova și Rapid, iar antrenorul nu s-a abținut în a le atrage atenția tuturor celor care îl ridicau în slăvi la începutul sezonului, iar care acum îl contestă. În tribunele arenei „Ion Oblemenco” a stat și Adrian Mutu, un candidat pentru postul de antrenor la Rapid:

ADVERTISEMENT

„Toate aceste lucruri de-a lungul timpului, ne-au dereglat. În urmă cu câteva etape eram magician, impecabil, acum sunt grasul ăla, fraierul ăla, am părul alb… de la Rapid am așa.

Chiar mi-e greu să explic, o să încerc să mă uit să văd ce am greșit. Aia e, grasul e fraierul!

ADVERTISEMENT

O să am o întâlnire cu conducerea și vom încerca să resuscităm echipa așa cum putem. Au fost mulți foști fotbaliști care mă susțin și m-au susținut”.

„Să iei trei goluri în cinci minute e inadmisibil. De când eram în liga a doua, tot apăreau antrenori. Eu știu multe, dar încă mă abțin. E problema fiecăruia dacă vine la meci. Nu pot să spun eu lui X sau Y să nu vină la meci.

ADVERTISEMENT

Eram făcut în toate felurile Klopp, Del Bosque, acum sunt Mițu, Mițanu, grasul, fraierul, prostul… până și Sfântul Petru s-a lepădat de Iisus Hristos. Asta e viața. Când o cânta cocoșul de 3 ori, s-a lepădat. Și a cântat!”, a continuat Mihai Iosif.

„O să fac o conferință ca domnul Boloni, ca să vorbesc mai multe!”

Mihai Iosif a continuat și a spus că are mai multe lucruri pe care ar vrea să le pună la punct, dar vrea să le facă în cadrul unei conferințe de presă, pentru a nu rata niciun subiect:

ADVERTISEMENT

„Jucătorii au încercat, poate atât pot unii… încă mă abțin și vedem ce se va întâmpla în următorul timp. Poate voi face o conferință cum a făcut domnul Boloni, nici nu vreau să vorbesc la cald.

Eu aici m-am născut, aici am crescut. Tata mă iubea, dar mă trăgea și el de urechi. Dacă fanii cred că eu sunt vinovatul… așa e la fotbal”.

Rapidul nu e al meu, e al urmașilor, urmașilor noștri și sper că urmașii noștri să fie mai cumpătați”, a mai spus Mihai Iosif la finalul meciului.

ADVERTISEMENT
Tags: