ADVERTISEMENT
Sport

Mihai Iosif, în al nouălea cer după debutul cu dreptul în Liga 1: „Vorba cântecului, fericirea are chipul meu!”

Tehnicianul alb-vișiniilor exultă după victoria în fața Chindiei, la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, dar își avertizează jucătorii: „Vorba cântecului, fericirea are chipul meu”
Autor: Bogdan Solomon | 19.07.2021 | 00:30
Mihai Iosif, în al nouălea cer după debutul cu dreptul în Liga 1: „Vorba cântecului, fericirea are chipul meu!”
Tehnicianul alb-vișiniilor nu-și mai încape în piele de bucurie după victoria cu Chindia Târgoviște. Sursa foto: sportpictures.eu

După șase ani de pauză, Rapidul a revenit în elita fotbalului românesc. Și nu oricum, ci printr-o victorie obținută chiar sub privirile celor aproximativ 15.000 de fani care au luat cu asalt Arena Națională pentru a-și susține favoriții.

ADVERTISEMENT

În asemenea coordonate, nu e de mirare că Mihai Iosif abia a mai încăput în piele de bucurie la finalul meciului cu Chindia Târgoviște. „Vorba cântecului, fericirea are chipul meu!”, a reacționat tehnicianul, în stilul caracteristic, avertizându-și, însă, elevii că vor fi nevoiți să „atace non-stop”.

În următoarea etapă, giuleștenii vor reedita duelul cu CS Mioveni din sezonul precedent, unul la capătul căruia ambele echipe au reușit promovarea pe prima scenă. Partida este programată vineri, 23 iulie, la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif nu-și mai încape în piele de bucurie după victoria cu Chindia Târgoviște

Sunt fericit, chiar pot să răsuflu ușurat. E visul oricărui antrenor să joace într-o asemenea atmosferă, dar vreau să rămânem cu picioarele pe pământ.

Am avut mulți jucători noi, n-am jucat niciun meci de pregătire în formula de azi și de aceea suntem atât de fericiți. În momentul de față echipa joacă ce ne dorim, dar pe viitor o să vrem mai mult.

ADVERTISEMENT

Suntem Rapid, trebuie să atacăm non-stop, să ne creăm cât mai multe ocazii. La Rapid e presiune în orice moment, indiferent de funcție.

E un club aparte, cu suporteri fanatici, de la care toată lumea așteaptă să dai totul. Chiar și atunci când nu sunt rezultatele dorite, atât timp cât dai totul pe teren, vei fi aplaudat.

ADVERTISEMENT

Le mulțumesc suporterilor. Îi iubesc, de acolo vin. Uitați-vă pe fața mea. Vorba cântecului: fericirea are chipul meu! Fiecare se bucură în felul lui.

Fiecare cu genul lui muzical, felul lui de a se îmbrăca sau de a-și face freza. Sunt permise și manelele, dar doar la euforie, în anumite momente. În general, nu”, a declarat Mihai Iosif la flash-interviu.

ADVERTISEMENT

Emil Săndoi, supărat pe jucătorii săi: „Am primit un gol de cascadorii râsului”

În schimb, tehnicianul Chindiei Târgoviște s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluția elevilor săi și a pus victoria Rapidului pe seama entuziasmului pe care l-au transmis suporterii din tribune.

O echipă care a fost purtată spre victorie de către spectatori. Au creat o atmosferă fantastică și au susținut echipa pe întreaga durată a partidei, au venit în număr mare la stadion.

ADVERTISEMENT

Nici noi n-am știut să ne descurcăm în condițiile astea și am făcut unele greșeli de poziționare, unele greșeli pe care în condiții normale nu trebuia să le facem.

Poate și datorită faptului că jucăm de foarte mult timp fără spectatori, nici indicațiile nu pot fi transmise de pe margine, e mai greu ca jucătorii să înțeleagă.

Trebuie să recunosc că avem o bancă destul de scurtă, e un lucru care mă îngrijorează. E adevărat, să iei un astfel de gol de cascadorii râsului, o minge pe care vrei să o degajezi, ai 100 de alte posibilități și treci în contra când adversarul bagă o alunecare…

E un gol ciudat, un gol cum rar vezi pe terenurile de fotbal. Ca joc, victoria Rapidului e meritată, au făcut niște transferuri foarte importante, și din punct de vedere fizic, au stat bine, o experiență deosebită. Publicul i-a dus spre victorie”, a declarat Emil Săndoi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1