Sport

Mihai Iosif, în al nouălea cer după promovarea Rapidului în Liga 1: „Dumnezeu a făcut dreptate! Pe fani îi iubesc”

17.05.2021 | 20:45
Mihai Iosif in al noualea cer dupa promovarea Rapidului in Liga 1 Dumnezeu a facut dreptate Pe fani ii iubesc
ADVERTISEMENT

Mihai Iosif este în al nouălea cer după promovarea Rapidului în Liga 1, iar tehnicianul giuleștenilor s-a bucurat enorm pentru că a reușit să aducă formația în prima ligă a României.

Antrenorul a continuat și l-a felicitat pe Dan Alexa, antrenorul lui ASU Poli Timișoara, care a remizat cu Mioveni, scor 2-2, promovând-o practic pe Rapid în prima ligă, fără să mai dispute partida cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif a vorbit și despre duelul cu oltenii din penultima etapă a play-off-ului Ligii 2, mărturisind că elevii săi sunt capacitați la maxim, pentru că vor să arate că sunt mai buni.

Mihai Iosif, în al nouălea cer după promovarea Rapidului în Liga 1

Mihai Iosif s-a bucurat enorm după ce Rapid a promovat în Liga 1, fiind ajutată de rezultatul partidei dintre ASU Poli Timișoara și Mioveni, scor 2-2: „Trăiesc cum am trăit din noiembrie, de când am plecat din noroi. Șase ani au trecut de când a fost Rapid în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Cu Dan Alexa am promovat, îl felicit pentru că și-a făcut treaba și Dumnezeu a făcut dreptate, mi-a dat șansa să ajung cu Rapid în Liga 1”.

„Trăim prezentul, viitorul sper să fie luminos, frumos, suntem fericiți cu toții. Sunt foarte capacitați jucătorii, trebuie să joace din plăcere și să arate că sunt mai buni. Pe suporteri îi iubesc”, a spus Mihai Iosif înainte de începutul meciului cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

„E un moment istoric pentru Rapid!”

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a vorbit despre ce înseamnă cu adevărat promovarea echipei în Liga 1, spunând că este un moment istoric pentru giuleșteni: „Ne pare rău că acest meci nu se joacă cu spectatori, dar sperăm să fie un spectacol în spatele tribunei, acolo unde fanii vor face spectacol.

E un moment istoric pentru Rapid și e un sentiment unic când ajunge Rapid din nou în prima ligă. Nu mai depindea de mine, asta e diferența dintre a fi jucător sau să ai o funcție de conducere.

ADVERTISEMENT

Dar cu timpul, mă voi obișnui și cu noua funcție. Vrem să disputăm meciul cu Craiova, care e foarte important, mai avem de jucat cu Mioveni”.

„Trebuie să ne bucurăm și să ne facem planurile pentru sezonul viitor. Trebuie să scoatem nervii și emoțiile care s-au strâns de-a lungul sezonului.

Îi mulțumesc și eu lui Dan Alexa, îmi găsesc cu greu cuvintele, nu credeam că voi trăi un asemenea sentiment, dar la finalul meciului cu Craiova vom da drumul și la petrecere”, a mai spus Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT