Sport

Mihai Iosif le-a răspuns cu citate din Nichita Stănescu fanilor rapidiști care l-au acuzat de “blat”

Mihai Iosif, „poetul”-antrenor al Rapidului a citat din Nichiita Stănescu la conferința de presă dinaintea meciului cu FC U Craiova 1948.
31.10.2021 | 18:50
Mihai Iosif lea raspuns cu citate din Nichita Stanescu fanilor rapidisti care lau acuzat de blat
Mihai Iosif a anunțat în versuri obiectivele Rapidului în 2022
ADVERTISEMENT

Antrenorul Rapidului a făcut din nou show la conferința de presă și nu se teme că ar putea fi dat afară.

Cristi Săpunaru le-a răspuns de asemenea suporterilor și e convins că orice rapidist ar fi fost foarte mulțumit cu numărul actual de puncte înainte de startul sezonului.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif, show la conferința de presă: La Bayern credeți că e tensiune? Că au luat 5-0 în Cupa Germaniei?”

Mihai Iosif nu înțelege de ce se pune atât de multă presiune pe jucătorii Rapidului, mai ales că echipa este nou-promovată:

„La Bayern credeți că e tensiune? Că au luat 5-0 în Cupa Germaniei? A deci la Bayern e accident și la noi e… am înțeles! La Manchester (n.r. United) că a luat 5-0, accident, nu? Deci noi când pierdem sunt alte lucruri”.

ADVERTISEMENT

Rapidistul nu se teme că ar putea fi înlocuit de pe banca Rapidului și nu simte deloc presiune din acest punct de vedere: „Nu știu cine mi-ar vâna postul, sunt atâtea echipe în România, probabil vânează orice, așteaptă, pentru că poate nu au serviciu și își doresc. Antrenori mulți, echipe puține, eu nu știu cine îmi vânează postul”.

Mihai Iosif, referințe la Nichita Stănescu: „Inspirația nu este un proces continuu”

Mihai Iosif este arhicunoscut pentru apetitul său pentru poezie, iar antrenorul Rapidului a făcut comparație sugestivă prin care a explicat eliminarea din Cupa României: „Eșecul de la Timișoara ne-a adus o tristețe tuturor. Strategia pentru acest meci a fost discutată cu patronul și președintele. N-am fost, așa cum zicea Nichita Stănescu, foarte inspirați, pentru că inspirația nu este un proces continuu, la noi munca este un proces continuu”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul de 47 de ani a vorbit și despre problemele de lot cu care se confruntă Rapidul și recunoaște că nu i-a fost ușor să gestioneze situația: „Dar, în același timp, am avut doi-trei jucători pe care a trebuit să-i odihnim. Am avut doi jucători, pe Alex Ioniță și pe Hlistei, care s-au îmbolnăvit cu o zi înainte de plecare, l-am avut pe Belu care n-a jucat cu CFR fiind accidentat, l-am avut pe Adrian Bălan care a jucat accidentat cu Dinamo și pe Junior Morais cu dureri de spate”.

Iosif e convins că Rapidul a avut ghinion Cupă cu ACS Poli Timișoara și echipa sa merita mai mult: „N-aș vrea să se omită că am avut 17 cornere, am avut o bară, a trecut mingea prin fața porții de atâtea ori, dar ăsta a fost rezultatul și ne face pe toți triști”.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif le aduce aminte suporterilor de unde a plecat Rapdiul: „Pe la Liga 5 îmi dădeau suporterii câte o apă prin gard”

Mihai Iosif le readuce aminte suporterilor drumul anevois pe care l-a parcurs Rapidul pentru a reveni în Liga 1: „Suntem o echipă care de șase ani joacă prin… pe la Liga cinci când stăteam și îmi dădeau suporterii câte o apă pe la gard. Acum suntem o echipă în Liga 1. Suntem mai mult decât onorabil în acest moment”.

Mihai Iosif a fost destul de afectat de eliminarea din Cupa României: „Am vrut să rulăm tot lotul pentru că suntem o echipă de Liga 1 și am întâlnit o echipă de liga a doua. Poate că cei care au intrat n-au avut destule minute și am pierdut acest meci”.

ADVERTISEMENT