Sport

Mihai Iosif, probleme cu tehnologia la meciul UTA – Rapid: ”Ne-am mișcat cam în reluare”

Suspendat de FRF, Mihai Iosif a stat la tribuna oficială la meciul UTA - Rapid și a ținut legătura cu banca prin telefon, dar tehnologia i-a creat probleme.
11.09.2021 | 00:13
Mihai Iosif probleme cu tehnologia la meciul UTA  Rapid Neam miscat cam in reluare
ADVERTISEMENT

UTA și Rapid își mențin pozițiile în clasament după ce au remizat 2-2 în meciul de la Arad. Giuleștenii rămân pe 2, în timp ce arădenii ocupă ultima treaptă a podiumului.

”Vișinii” au condus cu 2-0 la pauză prin ”dubla” lui Alexandru Albu, însă gazdele au revenit în forță în finalul jocului și au restabilit egalitatea în doar 3 minute.

ADVERTISEMENT

Tehnologia i-a jucat feste lui Mihai Iosif la partida UTA – Rapid

Suspendat cu doar câteva ore înainte de întâlnirea de la Arad, Mihai Iosif, a fost nevoit să stea în tribune și a recunoscut că a ținut legătura cu secundul Adrian Matei cu ajutorul preparatorului fizic, dar tehnologia nu a fost de partea lui, semnalul fiind foarte slab în stadion.

”Da, am discutat cu preparatorul fizic, dar cam greu, nu se auzea bine, se întrerupea. Ne-am mișcat cam în reluare la această comunicare. Noi eram pregătiți tehnologic, dar asta a fost.

ADVERTISEMENT

Eram în cameră, mă pregăteam de meci. Cum să primesc vestea că sunt suspendat? Credeți că mai e ceva de discutat? Indiferent de situație, antrenorul este cu echipa. Numai prin filme am mai văzut cum am stat eu”, a declarat a declarat Iosif la emisiunea Digi Sport Special.

Antrenorul giuleștenilor se plânge de subțirimea lotului

”Cred că ieșirea lui Goge ne-a dereglat total. Nu am avut dublură înainte de meci ca fundaș dreapta. Pancone l-a reprofilat prima oară fundaș stânga, iar el acum și stânga și dreapta e un fel de peste tot. Nu am avut nicio altă soluție.

ADVERTISEMENT

După aceea, Albu a suferit și el niște dureri și nu mai aveam fundași dreapta. Am luat două goluri pe niște neatenții. Mă bucur că am dat primul gol din ce am făcut ieri la antrenament. Per total, cred că a fost un rezultat echitabil. Nu știu dacă a fost penalty, că nu am văzut reluarea.

Dacă spuneam înainte de meci, cred că eram mulțumit cu un punct. Acum, că am fost egalați la final, ne dădea dreptul să sperăm la mai mult. Nu s-a schimbat obiectivul, e același ca la începutul campionatului”, a continuat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Iosif speră în transferul lui Ben Arfa

”E rău că nu avem dubluri foarte multe pe posturi. În perioada asta, nu cred că mai pot veni jucători. Vedem la iarnă, nu vreau să depășim bugetul sub nicio formă, pentru că asta ar aduce nemulțumiri în echipă. Dacă depășim bugetul, vor fi probleme la salarii. Jucătorii și toți cei ce muncesc e normal să-și ia salariul la timp, atât cât este. Toată lumea din club e cu salariile la zi.

Ținând cont de anumiți factori, cred că am luat un punct, nu am pierdut două. Belu a fost suspendat azi, cu Dragoș Grigore nu am vrut să forțez cu el ca să nu facă o recidivă. N-am avut dublură la dublură, ca să spun așa”, a mai spus Mihai Iosif.

Antrenorul giuleștenilor a vorbit și despre negocierile cu celebrul mijlocaș francez Hatem Ben Arfa: ”Sunt negocieri, încă nu s-au închis. Știe Nico, el vă poate da mai multe informații. Ar fi cel mai răsunător fotbalist străin care a fost în România”.

Matei îi apără pe jucători

Antrenorul secund al giuleștenilor, Adrian Matei, cel care a dat indicațiile de pe banca tehnică ca urmare a suspendării lui Mihai Iosif, consideră că rezultatul este convenabil pentru ambele echipe și își scuză jucătorii pentru greșelile de la golurile primite.

”Cred că am făcut un joc bun. Cred că despre meci vrei să vorbim, nu despre mine… Am făcut un joc bun prima repriză și s-a văzut asta și pe tabela de marcaj, am condus cu 2-0, cred că băieții au făcut un joc la fel de bun și în a doua repriză, doar că am avut două momente în care, na, se mai întâmplă.

UTA a pus o presiune foarte bună a doua repriză, dar până la urmă cred că este un rezultat convenabil pentru ambele participante. Aș vrea să le mulțumesc suporterilor noștri, care au făcut un efort să se lupte cu galeria celor de la UTA, care a fost foarte frumoasă.

UTA a dovedit că este o echipă care a confirmat în Liga 1 anul trecut și anul acesta obiectivul lor principal cred că este playoff-ul și cred că va fi foarte greu pentru orice echipă să câștige chiar și un punct aici”, a afirmat Matei, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: