Sport

Mihai Iosif, pus pe glume înaintea meciului cu CS Mioveni: „E Derby della Miovina”. Video

MIhai Iosif a glumit pe seama faptului că meciul cu CS Mioveni se va disputa pe stadionul piteștenilor, deși echipa sa este gazdă: „Derby della Miovina”.
25.11.2021 | 17:10
Mihai Iosif pus pe glume inaintea meciului cu CS Mioveni E Derby della Miovina Video
ADVERTISEMENT

Chiar dacă recunoaște că nu va fi o misiune deloc ușoară, Mihai Iosif își dorește ca Rapidul să facă uitat semieșecul din precedenta etapă – când a încasat două goluri deși avea doi oameni în plus – cu o victorie în fața celor de la CS Mioveni.

Ne dorim cele trei puncte”, a transmis tehnicianul, amuzându-se copios pe seama faptului că echipa sa va evolua, în calitate de gazdă, chiar pe terenul adversarului. Meciul este programat sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

În acest moment, alb-vișinii au 27 de puncte și se află pe locul cinci în clasamentul Ligii 1, la doar o lungime în spatele Universității Craiova, care ocupă poziția a treia.

Mihai Iosif a făcut spectacol înaintea partidei cu CS Mioveni

Venim după un rezultat de egalitate, în care am avut doi oameni în plus. Întâlnim un adversar pe care l-am tot întâlnit în ultimul timp, în fel de fel de meciuri – oficiale, în Cupa României, amicale – și cu siguranță va fi extrem de dificil, dar ne dorim toate cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

E Derby della Miovina, dar cum spune și imnul nostru, noi suntem peste tot acasă și sperăm să simțim suporterii alături chiar dacă nu vor fi pe stadion. Sperăm ca sufletele lor să ne poarte spre victorie.

Suntem nerăbdători să jucăm în Giulești, dar nu depinde de noi. Am spus-o când s-a dărâmat, pe exterior nu e ceva ce poate aduce aminte de sunetul locomotivei.

ADVERTISEMENT

Sper ca și mecanicii de lomocotivă să păstreze tradiția și să sune sirena când trec pe acolo. Arată deosebit stadionul”, a declarat Mihai Iosif la conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni.

Dinu Gheorghe apără Rapidul după greșelile de arbitraj din meciul cu Chindia: „Nu are susținere voită”

Criticați pentru erorile comise de arbitri în favoarea sa, la meciul cu Chindia, printre care și golul înscris de Marzouk în ultimul minut de joc, din poziție de ofsaid, alb-vișiniii au un aliat în persoana fostului președinte, Dinu Gheorghe. Potrivit acestuia, totul pornește de la slaba pregătire a „fluierașilor”.

ADVERTISEMENT

Eu sunt convins că pe partea asta cu arbitrii Rapid nu are o susținere vădită, intenționată, voită din partea Comisiei Centrale sau a Federației privind arbitrajele. Sunt efectiv greșeli de arbitraj.

Știi ce e foarte rău? Chivulete e arbitru de pe lista FIFA. Nu e normal ca el să facă asemenea greșeli, dacă e un arbitru de calitate, un arbitru care să ajungă și el unde e Hațegan în seara asta (n.r. Liga Campionilor).

De valoare e devreme să vorbim. Poate el a fost promovat pe lista FIFA pentru că poate progresa, poate crește nivelul arbitrajului prestat de el. Eu zic că arbitrii vin nepregătiți la jocuri. Arbitrezi bine sau prost, același barem vine. Se gândesc și la cei 1.500 de euro care vin pe joc”, a comentat „Vamă” pentru Prosport.

ADVERTISEMENT