Sport

Mihai Iosif, reacție haioasă înainte de Mioveni – Rapid: ”Nu ești omogen nici după 20 de ani cu nevasta”. Video

Recunoscut pentru replicile inedite, Mihai Iosif a mai dat o ”perlă” înainte de partida CS Mioveni - Rapid, din etapa a doua a Ligii 1.
22.07.2021 | 18:30
Mihai Iosif reactie haioasa inainte de Mioveni  Rapid Nu esti omogen nici dupa 20 de ani cu nevasta Video
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au revenit cu dreptul pe prima scenă a fotbalului românesc și au învins pe Arena Națională, scor 1-0, formația Chindia Târgoviște.

Spectacolul a fost întregit de o prestație la nivel înalt a fanilor ”vișiniilor”, care au creat o atmosferă superbă pe cel mai mare stadion al țării.

ADVERTISEMENT

Înainte de Mioveni – Rapid, Mihai Iosif a oferit o declarație spumoasă

În etapa a doua din Liga 1 va avea loc meciul CS Mioveni – Rapid, un duel între două formații nou promovate, iar la conferința de presă c e a precedat acest joc antrenorul Mihai Iosif a făcut spectacol.

Întrebat dacă giuleștenii au devenit o formați mai omogenă după victoria împotriva Chindiei, tehnicianul a dat un răspuns inedit: ”După o săptămână, gata, e omogenitate? Păi, stai cu nevasta 20 de ani și tot nu ești omogen! Mai durează. O luăm pas cu pas”.

ADVERTISEMENT

”Vom evolua cu o echipă bună, am întâlnit-o de trei ori în ultimul an și n-am învins-o niciodată. Sperăm să spargem gheața, dar nu e un complex și nu e vorba despre o revanșă”, a mai spus Iosif.

Tehnicianul își mai dorește un singur transfer

Antrenorul Rapidului a dezvăluit că se sfătuiește cu veteranul Cristian Săpunaru și că își mai dorește un singur transfer pentru ca totul să arate foarte bine la formația feroviară.

ADVERTISEMENT

”Săpunaru e căpitanul echipei, este o emblemă a clubului, este și prietenul meu. Ne știm de peste 15 ani. El e antrenorul din teren. Ne sfătuim și facem lucrurile să meargă bine pentru Rapid.

Cred că Younes Bnou Marzouk e penultimul transfer. Apoi, nu mai am nevoie de nimic, decât de liniște și să se umple stadionul. Sper că Sefer să revină cu o medalie de la Jocurile Olimpice, eu de-abia îl aștept la echipă”, a afirmat Mihai Iosif.

ADVERTISEMENT

Hlistei e cu gândul la victorie

Prezent la conferința de presă, mijlocașul Cătălin Hlistei nu concepe ca Rapidul să nu câștige la Mioveni și consideră că suporterii i-au ajutat foarte mult la partida împotriva Chindiei Târgoviște.

”Întâlnim o echipă pe care o cunoaștem. Sperăm să câștigăm mâine, ei au o echipă organizată, au jucători cu experiență și s-au întărit în vară. La debut, au fost emoții doar în primele 10 minute, apoi suporterii, cu atmosfera unică creată, ne-au împins de la spate”, a concluzionat Hlistei.

Partida CS Mioveni – Rapid București, din etapa a doua din Liga 1, se va disputa vineri, 23 iulie, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT
Tags: