ADVERTISEMENT
Sporturi

Mihai Leu, obiectiv îndrăzneț la 53 de ani. Vizează la un nou titlu național

Autor: Gabriel Esanu | 07.04.2021 | 08:06
Mihai Leu, obiectiv îndrăzneț la 53 de ani. Vizează la un nou titlu național
Mihai Leu vrea un nou titlu în Campionatul Național de Viteză în Coastă.

După ce a devenit primul român campion mondial la box profesionist și ulterior campion național de raliuri, Mihai Leu, a anunțat că vrea să câștige al treilea titlu în Campionatul Național de Viteză în Coastă. Prima etapă va avea loc la finalul acestei săptămâni la Cheile Grădiștei.

ADVERTISEMENT

Mihai Leu, care a împlinit 53 de ani pe 13 februarie, a obținut titlul în 2019 și 2020 cu câteva etape înainte de încheierea sezonului. La fel ca în acești doi ani, hunedoreanul va fi prezent la start la bordul unui Ferrari 458 Challenge.

Anul trecut, hunedoreanul a terminat pe locul 3 la Cheile Grădiștei la categoria sa. S-a mulțumit cu treapta a treia a podiumului din cauza condițiilor meteo nu tocmai favorabile.

Condițiile meteo, motiv de îngrijorare pentru Mihai Leu înaintea etapei de la Cheile Grădiștei: “Vremea este schimbătoare”

Pe prima urcare era favorit clar, când runda s-a desfășurat pe uscat, dar a pierdut timp mult pe cea de-a doua când vremea s-a schimbat brusc și cursa s-a desfășurat pe ploaie torențială.

ADVERTISEMENT

“Vremea de la Cheile Grădiștei este schimbătoare în această perioadă. Drept dovadă, joi se anunță ninsoare, iar sâmbătă, la recunoașteri va fi soare.

Poate fi o loterie din punct de vedere al rezultatelor, se pot schimba rapid condițiile de concurs”, a declarat Leu.

Mihai Leu, despre noul sezon de viteză în coastă: “Vin după două titluri și este o mică presiune”

Asta nu îl oprește pe fostul pugilist să își dorească al treilea titlu consecutiv la Categoria I. În precedentele sezoane a dominat clar competiția, aspect care vine și cu o anumită presiune.

ADVERTISEMENT

“Acest sezon e o mare provocare pentru mine. Vin după două titluri și este o mică presiune, dar evident că îmi doresc să devin din nou campion”, a mai afirmat Leu.

Cele două manșe de concurs sunt programate duminică de la ora 13:30 și vor putea fi urmărite online pe paginile Federației Române de Automobilism Sportiv. Peste 80 de piloți sunt așteptați la start.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!