Mihai Leu organizează primul campionat național de super rally

22.06.2018 | 17:21
Mihai Leu organizeaza primul campionat national de super rally

Primul campion mondial de box profesionist al României și fost campion național de raliuri în 2003, Mihai Leu bifează o nouă premieră în sportul românesc. Fostul pugilist organizează în acest an primul campionat național de super rally din istorie – competiție ce va aduna laolaltă cei mai buni piloți de raliuri, drift, karting și viteză în coastă.

Spre deosebire de alte evenimente de motorsport care se dispută pe circuite, trasee de macadam prin păduri sau pe drumuri naționale, cele trei etape se vor desfășura exclusiv în centrul a 3 mari orașe ale țării: 23 iunie la Târgu Mureș, 15 septembrie la Craiova și 27 octombrie la Pitești. Acest format inedit are ca scop promovarea motorsportului pentru publicul larg.

Revenit după un deceniu în lumea pilotajului, Leu va participa și în calitate de pilot la etapele de super rally la volanului unui superb Ferrari Challenge 458. Patru Ferrari, două Porsche GT3 Cup, Lamborghini Huracan, Tatuus, Osella și două Skoda Fabia R5 sunt printre bijuteriile care vor fi la start la Târgu Mureș Super Rally.

Vali Porcișteanu promite show la Târgu Mureș, în super rally

Cel mai spectaculos pilot de raliuri din România, Vali Porcișteanu este vedeta etapei din weekend de la Târgu Mureș. Fostul campion național de raliuri din 2011 și câștigător la Raliul Aradului 2018 este un specialist al probelor de asfalt prin orașe și este considerat marele favorit în inima Transilvaniei. “Vallino”, celebru pentru viralul “Taurette, să moară mama!”, le-a arătat fanilor o demonstrație ce va face cu mașina în acest sezon de super rally.

41 de piloți vor concura la Târgu Mureș Super Rally. Vineri, de la ora 20:00, în zona Cetății Medievale, va avea loc o sesiune de autografe, iar o oră mai târziu este programat startul festiv cu toate echipajele prezente la start. Sâmbătă, între orele 8:00 și 9:00 sunt programate recunoașterile, de la ora 09:00 la 12:00 va avea loc etapa de Time Attack, în timp ce între 12:00 și 18:00 se va desfășura etapa de Super Rally. Festivitatea de premiere este programată pentru ora 18:30.

Titi Aur felicită inițiativa fostului său rival

Titi Aur, rival dar și prieten al lui Mihai Leu.

Cel mai titrat pilot român din istorie, Titi Aur (de 8 ori campion național) se va afla printre participanți la prima etapă a Campionatului Național de Super Rally. Legendarul pilot de curse a salutat cu mult entuziasm ideea fostului său rival din lumea raliurilor. “Trebuie să ieșim din păduri, unde doar cei probabil 1000 de fanatici ai fenomenului ne pot urmări. Acest Campionat de Super Rally organizat de Mihai face foarte bine motorsportului pentru că atrage public, sponsori, piloți și începători și va crea o pepinieră pentru sportul mare. Va fi un show în oraș, unde piloții își vor arăta măiestria, iar publicul va savura ce poate face o mașină de curse”, a subliniat Titi Aur, prezent la Târgu Mureș la volanul Skodei Fabia R5 pe care o pilotează în acest sezon și în campionatul de raliuri.

Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
"Discriminare fără precedent!" / "Umilitor!" Reacție la nivel înalt din Rusia
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară...
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară româncă din SUA explică la ce să ne așteptăm
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Pericool la graniță: Dacă Ucraina cade, urmează Moldova
Pericool la graniță: Dacă Ucraina cade, urmează Moldova
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Concurentul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita: „Singura...
Concurentul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita: „Singura șansă a fost să-L simt pe Dumnezeu”