Sport

Mihai Leu, prima cursă din 2024 după problemele de sănătate. Marele campion, în vizită la Corvinul Hunedoara. Foto

Pilotul Mihai Leu a participat la primul sa cursă din 2024, după ce în prima parte a anului a avut probleme medicale în urma cărora a ajuns în spital.
08.07.2024 | 22:29
Pilotul Mihai Leu a participat la primul sa cursă din 2024, după ce în prima parte a anului a avut probleme medicale în urma cărora a ajuns în spital. Sursă foto: Facebook Mihai Leu
ADVERTISEMENT

Sportivul în vârstă de 55 de ani a fost suspus în primăvară unei intervenții chirurgicale la Hunedoara, însă au existat complicații postoperatorii și a fost nevoie să fie transferat la Institutul Fundeni din Capitală.

Mihai Leu a revenit în cursele auto după problemele de sănătate

După o perioadă petrecută în spital, starea de sănătate a lui Mihai Leu s-a îmbunătățit și a putut participa la prima sa cursă din 2024. După ce a ratat etapa de la Alba Iulia, el a fost prezent în weekend la întrecerea de la Reșița.

ADVERTISEMENT

”Am încheiat cu bine etapa de la Reșița. Cu o mare bucurie în suflet. Au fost câteva luni lungi în care zilnic gândul meu era la revenirea în competiții. Am visat secundă de secundă la acest moment, iar azi am reușit. Prima mea cursă din 2024.

Nu am venit la Reșița cu un obiectiv anume, dar m-am simțit excelent. Cel mai bun timp al meu pe acest traseu era în 2018, când am terminat în 2:18,721. Azi am fost mai rapid cu trei secunde. Totuși, nu a fost suficient să urc pe podiumul final, dar nici nu mai era nevoie.

ADVERTISEMENT

Pentru mine e deja o victorie. O victorie pe care i-o dedic Annei, care m-a vegheat zi și noapte, fiului meu Marco pentru motivație, staff-ului medical, echipei mele tehnice, partenerilor care au fost alături de mine și nu în ultimul rând vouă care mi-ați transmis energia voastră pozitivă”, a scris Leu, pe contul de Facebook.

Leu le-a vorbit jucătorilor de la Corvinul

După ce a luat startul în prima sa cursă din 2024, Mihai Leu a mers luni, 8 iulie, la stadionul din Hunedoara unde s-a întâlnit cu jucătorii de la Corvinul. El a stat de vorbă cu fotbaliștii, a făcut poze cu aceștia și cu trofeul Cupei României Betano și a adus mașina de raliuri pe pista arenei.

ADVERTISEMENT

”De la campion, la campioni! Corviniștii au avut parte, astăzi, de o vizită-surpriză înainte de antrenament! Super-campionul Mihai Leu le-a vorbit băieților înainte de meciul din primul tur preliminar al UEFA Europa League despre încredere, voință, ambiție, perseverență și luptă, dar și despre alte ingrediente de care e nevoie pentru a te auto-depăși în momente importante!

Primul campion mondial al României la box profesionist, de trei ori campion național la viteză în coastă și o dată campion absolut la raliuri, Mihai Leu le-a prezentat ‘corbilor albaștri’ și mașina cu care concurează, în acest an la Campionatul Național de Viteză în Coastă, ajungând cu ea chiar pe pista stadionului!

ADVERTISEMENT

Mulțumim, Mihai, pentru sfaturi și vizită! Sănătate maximă și multă baftă în competiții! Hai, Corvinu’!”, este postarea făcută pe contul de Facebook al clubului Corvinul Hunedoara.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero...
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero taxe pe afaceri
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru...
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață, căsătorit fiind, «moartele de foame» prin Dubai''
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!