Sport

Mihai Leu, prima reacție după ce a ajuns de urgență la spital! N-a uitat de noul sezon de super rally

Al șaptelea sezon din Campionatul Național de Super Rally va debuta spectaculos în acest weekend pe străzile din Alba Iulia, însă fără Mihai Leu.
13.06.2024 | 11:09
Mihai Leu prima reactie dupa ce a ajuns de urgenta la spital Na uitat de noul sezon de super rally
Mihai Leu, prima reacție după ce a ajuns de urgență la spital!
ADVERTISEMENT

Cu câteva noutăți pe lista de start, etapa nu îl va avea pe principalul promotor al campionatului, Mihai Leu, aflat încă în recuperare. Acesta a ținut însă să le transmită un mesaj participanților.

Mihai Leu, prima reacție după ce a ajuns de urgență la spital! N-a uitat de noul sezon de super rally

Singura competiția de motorsport care se desfășoară exclusiv pe traseu urban, pe străzile marilor orașe, are o participare selectivă, anual fiind admiși doar 22 de piloți să concureze în cadrul unei etape. În 2024 vor fi la start și 7 echipe, formate din câte doi piloți.

ADVERTISEMENT

Printre cei care vor fi sâmbătă pe traseul special amenajat în centrul municipiului Alba Iulia se vor număra Costel Cășuneanu, Vali Porcișteanu, Radu Benea, Adrian Teslovan sau Danny Ungur, piloți cu o experiență uriașă în automobilismul sportiv.

Marea absență este cea a lui Mihai Leu, promotor și totodată pilot în cadrul campionatului. Aflat în recuperare după o problemă medicală care a necesitat internarea de urgență la spital, acesta nu va reuși să ajungă la Alba Iulia, dar a ținut să fie alături de cei care vor concura în orașul marii uniri.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare nespus de rău că nu pot fi acolo alături de voi. Mi-aș fi dorit să concurez la Alba Iulia, e o cursă superbă. Sunt cu gândul și cu sufletul alături de voi. Vreau să le doresc tuturor din oraș numai bine, să se bucure de un spectacol frumos. Multă baftă piloților! Țin să mulțumesc și autorităților, domnului primar, domnului viceprimar pentru sprijinul pe care ni l-au oferit”, a transmis Mihai Leu.

Mașina lui Mihai Leu, expusă în oraș!

Vineri seară, de la ora 18:45, piloții și mașinile acestora vor fi prezentați în cadrul unui start festiv chiar în zona parcului de service amenajat în centrul municipiului Alba Iulia.

ADVERTISEMENT

Mașina cu care Mihai Leu trebuia să concureze, un superb Audi R8, va fi expusă în oraș, pentru ca fanii să o poată admira și să facă poze cu ea de-a lungul celor două zile.

Sâmbătă, de la ora 09:00, vor începe cele două manșe de recunoaștere, dar ulterior, de la 10:00 se vor desfășura antrenamentele oficiale. Cele două manșe de concurs, care vor stabili câștigătorul etapei vor avea loc la ora 14:00 și sunt transmise în direct pe Prima Sport. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

ADVERTISEMENT

Sezonul 2024 din Campionatul Național de Super Rally powered va programa un total de 4 etape. Pe lângă Alba Iulia, campionatul va mai ajunge la Timișoara (9-10 august), București (4-5 octombrie) și Mangalia (18-19 octombrie).

ADVERTISEMENT