News

Mihai Mărgineanu, implicat în campania electorală fără să vrea: „Nu mai fac poze cu nimeni”

04.09.2020 | 19:12
Mihai Margineanu implicat in campania electorala fara sa vrea Nu mai fac poze cu nimeni
Imaginea lui Mihai Mărgineanu a fost folosită pentru promovarea unui candidat la Primăria Mangaliei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Foarte mulți sunt cei care visează la o viață de artist, fără să știe că, de fapt, acest statut vine la pachet cu dezavantaje care uneori sunt aproape imposibil de controlat, mai ales în an electoral. A simțit-o pe propria piele Mihai Mărgineanu, a cărui imagine a fost folosită fără voia lui de un tânăr care aspiră la fotoliul de primar al Mangaliei.

Totul a pornit de la o banală fotografie făcută, cel mai probabil, cu ani în urmă, în care acesta apare alături de „un băiat”, așa cum îl numește în mesajul publicat recent pe rețelele de socializare. În acel moment, nici prin gând nu i-a trecut că imaginea sa va fi folosită pentru a promova candidatura persoanei respective.

ADVERTISEMENT

Înfuriat la culme de gestul tânărului, Ardiles din Las Fierbinți le-a adus la cunoștință fanilor decizia radicală pe care a luat-o din dorința de a evita, pe viitor, astfel de situații: „NU MAI FAC POZĂ CU NIMENI”.

Mărgineanu, reacție tranșantă după ce a fost implicat fără voia lui în campania electorală

NU MAI FAC POZĂ CU NIMENI! Acest băiat m-a rugat cândva să facem o poză împreună. Ca un prost ce sunt am facut o poză cu el.

ADVERTISEMENT

Astăzi am găsit-o pe internet ca și cum l-aș susține pe unu la primaria Mangalia. NU MAI FAC POZĂ CU NIMENI”, a scris carismaticul artist pe contul personal de Facebook.

Fotografia folosită de candidatul la Primăria Mangalia. Sursa foto: Facebook
Fotografia folosită de candidatul la Primăria Mangalia. Sursa foto: Facebook

Fanii i-au recomandat să pună capăt derapajului în instanță

Cum era de așteptat, fanii au criticat în termeni extremi de duri gestul tânărului care speră să obțină postul de primar al municipiului Mangalia. Ba chiar i-au recomandat lui Mihai Mărgineanu să se adreseze instanței de judecată pentru a pune capăt acestui „abuz de imagine”.

ADVERTISEMENT

Se numește abuz de imagine. Îl poți da în judecată pentru că ți-a folosit imaginea, în scopuri pentru care nu ți-a cerut acordul”, a reacționat o admiratoare, în vreme ce un alt fan, mai îngăduitor, a preferat doar să facă haz de necaz.

Trebuie să recunoști că l-a dus mintea. Bun de primar. Apreciază creativitatea individului”, i-a transmis acesta artistului.

ADVERTISEMENT

Dacă știam mă băgăm și eu la mine în comună că aveam poze cu megastarul”, „Sper că nu ai făcut poză și cu Negoiță” sau „Ce tâmpit e! Și disperat dacă are nevoie de imaginea unei persoane publice. Singurul lui “merit” e că a făcut o poză, în rest n-a făcut nimic pentru Mangalia. Din puțul gândirii”, sunt alte câteva comentarii.

ADVERTISEMENT