Life

Mihai Mărgineanu și-a cumpărat casă în Spania: ”Este o perioadă în care muncesc și îmi pot permite să strâng”

Mihai Mărgineanu și-a achiziționat locuință în Spania. Ce a mărturisit actorul din serialul Las Fierbinți despre această decizie.
23.06.2024 | 15:10
Mihai Margineanu sia cumparat casa in Spania Este o perioada in care muncesc si imi pot permite sa strang
Mihai Mărgineanu și-a achiziționat locuință în Spania. Ce a mărturisit actorul din serialul Las Fierbinți despre această decizie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mihai Mărgineanu și-a cumpărat casă în Spania. Vedeta de la Pro TV susține că traversează o perioadă în care muncește foarte mult și acesta este motivul pentru care își poate permite să strângă bani pentru visele personale.

Mihai Mărgineanu și-a achiziționat locuință în Spania. Ce a mărturisit actorul din serialul Las Fierbinți despre această decizie

Mihai Mărgineanu și-a achiziționat locuință în Spania. Ce a mărturisit actorul din serialul Las Fierbinți despre această decizie. Casa se află într-o regiune foarte frumoasă, unde vedeta se bucură de o vreme superbă.

ADVERTISEMENT

Artistul a dezvăluit că a durat jumătate de an ca să devină proprietar de imobil în Costa del Sol, unde se vede îmbătrânind peste ani. În cazul în care cântărețul își va schimba planurile nu va ezita să o scoată la vânzare.

„Acolo e credit! Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic. Mi-am făcut credit la banca spaniolă cu actele din România, de la ANAF, cu traduceri, a durat șase luni întreaga șmecherie.

ADVERTISEMENT

Depinde unde vrei să îmbătrânești. Tu vrei să îmbătrânești la Pitești, acolo? Sau poți să îmbătrânești la munte sau la mare. Unde găsești munte și mare? Cauți și găsești. Eu aș vrea să îmbătrânesc la munte, la mare.

Este o perioadă în care muncesc și îmi pot permite să strâng, să fac lucruri. Peste ceva timp nu o să mai muncesc. De ce? Pentru că nu o să mai vreau, nu o să mai am chef sau nu o mai pot”, a spus Mihai Mărgineau în podcastul lui Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT

Mihai Mărgineanu, despre planurile de viitor

„În perioada asta în care pot mă chinui să îmi asigur viitorul ăla de care probabil Dumnezeu, bunuțul, o să râdă, când eu îi spun planurile mele de viitor. Eu măcar încerc să fac ceva.

Așa este ideea mea, să stau mai mult acolo pentru că e cald. Asta a fost ideea. Poate că nu o să îmi mai placă peste 10 ani, pot să o vând și să plec în altă parte”, a completat Mihai Mărgineanu.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor din serialul Las Fierbinți are multe planuri de viitor, dorind să devină pilot de avion. Acesta este motivul pentru care vedeta de la Pro TV a decis să cumpere avionul pe care îl pilota deja de ceva vreme.

Pentru acesta a scos din buzunar 40.000 de euro, precizând că nu este vorba de o sumă exagerat de mare. Mihai Mărgineanu consideră că a fost mai ieftin decât o mașină de fițe, subliniind că are un autoturism vechi, din anul 2006.

ADVERTISEMENT