Fotbal international

Mihai Mincă, dezvăluiri despre situația din Ungaria: „Nu te servește la supermarket dacă nu te încadrezi în categoria de vârstă”

05.04.2020 | 13:25
Mihai Minca dezvaluiri despre situatia din Ungaria Nu te serveste la supermarket daca nu te incadrezi in categoria de varsta
Mihai Mincă evoluează la Kisvarda din 2018. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Mihai Mincă, fotbalist legitimat la Kisvarda, a rămas în Ungaria după suspendarea fotbalului, de la jumătatea lunii martie. Portarul dezvăluie că autoritățile maghiare au luat măsuri drastice pentru evitarea răspândirii noului coronavirus, iar antrenamentele jucătorilor sunt monitorizate.

Mihai Mincă a rămas în Ungaria

Mihai Mincă evoluează de un an și jumătate la Kisvarda, club care le-a reziliat contractele jucătorilor Gicu Grozav și Iasmin Latovlevici pentru că au părăsit Ungaria după suspendarea campionatului maghiar.

ADVERTISEMENT

Portarul român dezvăluie că autoritățile din țara vecină au luat măsuri drastice pentru evitarea răspândirii COVID-19, iar străzile sunt din ce în ce mai puțin populate.

În această perioadă complicată, locuitorii respectă restricțiile dure impuse de autorități. Sunt tot mai puține persoane pe străzi, cele care ies din casă folosesc măști și mănuși pentru a se proteja.

ADVERTISEMENT

Există în magazinele alimentare programe diferite, cu vârstnicii ce au o perioadă de timp alocată pentru a se aproviziona, între 09:00 și 12:00, însă nu ești servit dacă nu te încadrezi în respectiva categorie de vârstă căreia îi este destinat intervalul orar.

În plus, exigența autorităților se îndreaptă și spre verificare “la sânge” a documentelor, dar și a distanțelor între domiciliu și magazine”, a declarat Mihai Mincă pentru FRF.

ADVERTISEMENT

Mesajul pentru români

Din Ungaria, Mihai Mincă le transmite cetățenilor români să respecte recomandările autorităților, de a rămâne la domiciliu cât mai mult cu putință.

Sunt momente grele, întrucât trebuie să stăm izolați. Mesajul meu pentru români este acela de a respecta restricțiile impuse de autorități, doar așa putem scăpa mai repede de acest virus.

ADVERTISEMENT

Impactul social este asemănător în toată lumea și fiecare stat încearcă să ajute populația, în funcție de posibilități. Este clar că fiecare dintre noi ne dorim să începem cât mai repede activitatea, însă în aceste clipe prioritatea tuturor este sănătatea, dacă vom reuși să trecem cu bine, vom avea și fotbal”, a transmis Mihai Mincă.

ADVERTISEMENT