Fotbal international

Mihai Mincă, ieșire în decor pe o rețea de socializare! Cum i-a jignit pe jucătorii FCSB-ului

26.09.2018 | 10:26
Mihai Mincă joacă în momentul de față pentru Kisvarda în Ungaria

Mihai Mincă, fostul portar al CFR-ului a avut o ieșire în decor în ultima postare realizată pe o rețea de socializare! Goalkeeper-ul a publicat o fotografie cu el și câțiva jucători ai FCSB-ului căreia i-a adăugat titlul „Lupul între oi”. De remarcat că poza este una mai veche în care Mincă îmbrăca încă tricoul ardelenilor, în timp ce în tabăra roș albaștrilor se regăseau jucători ca Stanciu, Adrian Popa, Niță, Enache sau Gabi Tamaș.

Mihai Mincă a plecat de la CFR Cluj în 2017 și a semnat un contract pentru o scurtă perioadă de timp cu Sirineasa. Au urmat apoi transferul la FC Voluntari pentru ca din acest an, portarul să evolueze la Kisvarda. Formația se află pe prima scenă în Ungaria, dar nu traversează cea mai bună perioadă. Echipa este pe locul 9 în clasament, la o singură lungime distanță de pozițiile care duc în eșalonul inferior.

Mihai Mincă, ieșire în decor pe o rețea de socializare! Poza de pe fb
Mihai Mincă a postat pe facebook o fotografie în care el se afla înconjurat de mai mulți jucători ai FCSB-ului

Mihai Mincă, ieșire în decor pe o rețea de socializare!

Kisvarda, formația lui Mihai Mincă are două victorii, două rezultate de egalitate și nu mai puțin de patru înfrângeri. De remarcat însă că ultimele două jocuri au însemnat tot atâtea victorii pentru Kisvarda care mai are înregimentat un român, pe mijlocașul Sergiu Negruț, trecut și el pe la CFR Cluj.

Mihai Mincă a început fotbalul mare la Minerul Zlatna, apoi a trecut la Alba Iulia acolo unde a prins câteva meciuri spectaculoase pe prima scenă. Portarul a atras atenția granzilor din Liga 1 Betano și în cele din urmă a semnat cu Rapid. Doi ani de zile a petrecut Mincă în Giulești, dar nu a reușit să impresioneze și a fost mai mereu rezervă.  A plecat în 2009 la Gloria Buzău, după care a semnat cu FC Brașov. În 2011, Mincă s-a întors în fotbalul mare și a semnat cu CFR Cluj, formație unde a stat nu mai puțin de șase ani de zile.

49 de partide a bifat Mihai Mincă în tricoul CFR-ului

Tags: