News

Mihai Mincu a cerut oficial mâna fiicei lui Gigi Becali! Evenimentul a avut loc la un hotel de lux din București. FOTO EXCLUSIV

10.10.2019 | 16:40
Ultimele pregătiri înaintea nunții fiicei lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Gigi Becali se află la mai puțin de două zile de unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Fiica sa, Teodora, se căsătorește sâmbătă cu Teodor Mihai Mincu, un bărbat în vârstă de 28 ani implicat în afaceri imobiliare. FANATIK a aflat că viitorul ginerele al lui Gigi Becali a cerut oficial mâna Teodorei în cursul zilei de vineri, pe 10 octombrie fiind o sărbătoare importantă pentru machidoni.

Ultimele pregătiri înaintea nunții fiicei lui Gigi Becali

Teodora Becali și Mihai Teodor Mincu se vor căsători sâmbătă, aștepând la eveniment peste 700 de invitați. Înaintea nunții, așa cum cere tradiția, viitorul ginere a mers la socrul Gigi Becali pentru a-i cere mâna Teodorei, practică ce a avut loc la unul dintre hotelurile de lux din București.

ADVERTISEMENT

Fastuosul eveniment va avea loc sâmbătă, iar costurile totale ale nunții se vor ridica în jurul sumei de 500.000 de euro. Doar pentru aranjamente florale, pregătirea locației și alte detalii, Gigi Becali a scos din conturi 25.000 de euro, iar alte 20.000 de euro au fost scoase din conturi pentru band-ul ce se va ocupa de muzică. Costurile nu erau atât de ridicate, dar formația era deja antamată de un alt cuplu, iar viitorul socru le-a plătit acestora suma pentru a se asigura că va avea la nuntă formația preferată de muzică machedonească.

Mihai Teodor Mincu, viitorul ginere al lui Gigi Becali
Mihai Teodor Mincu, viitorul ginere al lui Gigi Becali

Teodor Mihai Mincu, implicat în afaceri imobiliare

Teodor Mihai Mincu, viitorul ginere al lui Gigi Becali are 28 de ani și este investitor în imobiliare. În ultimul timp, Mihai Mincu a construit în localitatea Dobroești, aflată la marginea Bucureștiului, un complex rezidențial.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă pentru viitorul ginere înaintea nunții: “Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit“. Evenimentul va avea loc sâmbătă, sunt așteptați peste 700 de invitați, iar costurile totale se ridică în jurul sumei de 500.000 de euro.

Tags: