Life

Mihai Mitoșeru a împlinit 47 de ani! Cum își sărbătorește prezentatorul ziua de naștere: „M-a sunat și Noemi, mi se pare normal”

Mihai Mitoșeru a făcut 47 de ani! Prezentatorul de la Kanal D, născut pe 5 iulie 1975, marchează acest moment la Roma, alături de prietenii săi. Cine l-a felicitat de ziua lui?
05.07.2022 | 14:22
Mihai Mitoseru a implinit 47 de ani Cum isi sarbatoreste prezentatorul ziua de nastere Ma sunat si Noemi mi se pare normal
Mihai Mitoșeru, prezentator de televiziune. Foto: Facebook/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru, prezentatorul emisiunii „Se strigă darul” , a împlinit astăzi vârsta de 47 de ani! Carismaticul realizator de televiziune a dezvăluit, pentru FANATIK, ce planuri are cu ocazia acestei zile, dar și cine l-a felicitat prima oară.

Mihai Mitoșeru își ține ziua de naștere la Roma, unde se va distra cu prietenii

Cea de-a 47-a vară îl găsește pe prezentator la Roma, acolo unde se va bucura de cea mai frumoasă zi a vieții sale alături de cei mai buni prieteni.

ADVERTISEMENT

Partenerul Grațielei Duban din emisiunea de la Kanal D ne-a spus că se simte extrem de fericit și că a primit tot felul de urări încă de la miezul nopții. Așa cum era de așteptat, prima persoană care i-a scris lui Mihai  Mitoșeru a fost mama lui, actrița Camelia Mitoșeru.

„Mă simt foarte bine astăzi, de ziua mea! Plec la Roma să mă distrez, alături de câțiva prieteni. Mă simt mult mai bine ca la 20 de ani 😊,  fizic și psihic. M-am maturizat. Fizic, nu aveam 78 de kg nici în clasa a VIII-a, deci mă simt mult mai bine”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru FANATIK, întrebat cum este viața la 47 de ani.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele care l-au telefonat să îi ureze lucruri frumoase s-a numărat și Noemi, fosta lui soție, cea cu care ține în continuare legătura, dar fără vreo șansă la reîmpăcare așa cum spera, de pildă, mama lui.

„La miezul nopții m-a telefonat mama, apoi m-a sunat și Noemi”

„La miezul nopții m-a telefonat mama să-mi ureze ‘La mulți ani!’. Apoi, imediat, m-a sunat și Noemi, mi se pare normal. Am foarte mulți prieteni care m-au sunat și mi-au adresat urări de ziua mea. Fiecare gând a însemnat foarte mult pentru mine. Sunt chiar foarte bine!”, ne-a mai spus Mitoșeru.

ADVERTISEMENT

Ziua de naștere l-a prins într-o agitație continuă, asta deoarece nici nu bine s-a întors de la filmările pentru emisiunea „Se strigă darul”, difuzată în fiecare sâmbătă de la ora 20:00, la Kanal D.

Mitoșeru filmează la foc automat pentru „Se strigă darul”

„Am venit de la nuntă (n.r.: unde a filmat pentru emisiunea ‘Se strigă darul’), acum plec să mă simt bine alături de prietenii mei. Weekend-ul viitor revin la filmări pentru emisiunea ‘Se strigă darul’. Și din punct de vedere profesional mă bucur foarte tare. Pot să zic doar că ne merge excelent …”, a adăugat Mihai Mitoșeru.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, la nunta pe care a filmat-o pentru emisiunea de la Kanal D, la Drobeta Turnu-Severin, mesenii i-au cântat la ceas de noapte „La mulți ani”. Prezentatorul s-a emoționat foarte tare când i-a auzit.

Cât despre regrete… prezentatorul a spus că nu știe dacă are vreunul. Cel puțin nu s-a gândit până la această vârstă la neîmplinirile sale, preferând să se bucure de lucrurile pozitive.

„Dacă am regrete? Habar n-am… cred că avem cu toții, dar pentru mine important este că sunt ok, sunt viu, că mama e sănătoasă, și că mă distrez de acum înainte, câteva zile… la Roma”, a mai spus Mihai Mitoșeru, în exclusivitate, pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT