Life

Mihai Mitoșeru, adevărul despre relația cu Oana Zăvoranu: “Eram amândoi geloși, vulcanici”. S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani

Mihai Mitoșeru a făcut dezvăluiri despre Oana Zăvoranu, actrița cu care a avut o relație sentimentală în urmă cu 20 de ani. De ce s-au despărțit cele două vedete.
11.05.2022 | 11:06
Mihai Mitoseru adevarul despre relatia cu Oana Zavoranu Eram amandoi gelosi vulcanici Sau cunoscut in urma cu 20 de ani
Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre legătura cu Oana Zăvoranu. Motivul pentru care s-au despărțit. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii Se strigă darul a spus adevărul despre legătura cu frumoasa brunetă pe care a întâlnit-o înainte ca vedeta să se căsătorească cu Pepe. Moderatorul a spus și de ce au plecat pe drumuri separate.

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre legătura cu Oana Zăvoranu. Motivul pentru care s-au despărțit

Mihai Mitoșeru și Oana Zăvoranu au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu 20 de ani. Vedeta de la Kanal D are în continuare numai cuvinte de laudă pentru actriță, despre care spune că este plină de viață.

ADVERTISEMENT

Cât despre motivul pentru care au pus punct legăturii, prezentatorul a explicat că ambii erau persoane vulcanice. De asemenea, gelozia dintre îndrăgostiți era la ordinea zilei, în ciuda faptului că aveau sentimente puternice unul pentru celălalt.

„Cu Oana m-am cunoscut acum 20 de ani și a fost o atracție reciprocă. Eram două persoane la fel, nebune în sensul frumos, pline de viață, cu umor. Ieșeam, ne distram, dansam.

ADVERTISEMENT

Eram însă la fel, vulcanici, ne puteam iubi la maximum sau ne puteam certa la fel, dacă am fi rămas împreună. Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari.

Dar în continuare mi se pare una dintre cele mai mișto femei pe care le-am cunoscut în viața asta. Este o persoană plină de viață”, a spus Mihai Mitoșeru pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru, detalii despre femeia ideală

Mihai Mitoșeru a divorțat în urmă cu peste 2 ani de femeia care i-a fost alături foarte multă vreme. Prezentatorul regretă și acum separarea, dar știe ce fel de persoană caută pentru a-i fi alături în viitorul apropiat.

Vedeta caută o femeie normală, cu care să râdă și să zâmbească mereu. De asemenea, moderatorul de la Kanal D spune că este interesat de o persoană cu care să vizioneze des filme.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Mihai Mitoșeru a ținut să mai precizeze că este un bărbat romantic, sensibil și rușinos, chiar dacă nu pare la prima vedere.

ADVERTISEMENT