Life

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre moartea iubitei sale, de acum 22 de ani: ”M-am supărat pe Dumnezeu”

Mihai Mitoșeru și-a pierdut în urmă cu 22 de ani logodnica într-un accident de mașină. Cristina Duca a încetat din viață înainte de a fi transportată la spital.
27.05.2022 | 08:40
Mihai Mitoseru dezvaluiri despre moartea iubitei sale de acum 22 de ani Mam suparat pe Dumnezeu
Mihai Mitoșeru, declarații la 22 de ani de la moartea iubitei sale. Cristina Duca a pierit într-un accident. Sursa foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Kanal D a făcut acum mai multe dezvăluiri despre pierderea suferită. Vedeta a trecut printr-o încercare care l-a făcut să nu mai creadă în Divinitate o perioadă destul de lungă până când s-a regăsit.

Mihai Mitoșeru, declarații la 22 de ani de la moartea iubitei sale. Cristina Duca a pierit într-un accident

Mihai Mitoșeru și Cristina Duca se aflau într-un Matiz care avea să se rostogolească de șase ori, la ieșirea dintr-o localitate din județul Călărași. Moderatorul emisiunii Se strigă darul nu va uita niciodată ziua de 2 iulie 2000.

ADVERTISEMENT

„M-am supărat pe Dumnezeu, pentru că nu înțelegeam de ce s-a întâmplat acea nenorocire, de ce nouă, care eram niște copii care trăiseră 10 ani împreună. Eram frumoși, tineri, plini de viață.

M-am întrebat de ce nu m-a luat și pe mine, fiind în aceeași mașină. Aveam la acel moment atât de multe întrebări pentru El, m-am supărat pe El, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc.

ADVERTISEMENT

Am slăbit 20 de kilograme atunci, a fost greu. Acum mi-am dat seama ce au făcut prietenii mei pentru mine atunci”, a declarat vedeta de la Kanal D pentru viva.ro.

Mihai Mitoșeru a recurs la terapie. Cine l-a ajutat după moartea logodnicei

Mircea Badea și Teo Trandafir sunt două dintre persoanele care i-au fost alături vedetei și care au încercat să-l scoată din starea în care era în urmă cu 22 de ani. În plus, moderatorul recunoaște că a avut parte și de un alt fel de ajutor.

ADVERTISEMENT

A mers la psihoterapeut pentru a trece cu bine peste perioada delicată. De asemenea, Mihai Mitoșeru a fost ajutat și de duhovnic, de părintele Cărămizaru de la Biserica Sf. Gheorghe Nou, care de altfel îi este și bun prieten.

„Trecând peste perioada delicată, am mers la psihoterapeut. Mie mi-a prins bine. Fiecare om trece prin întâmplări care lasă urme și este bine să vorbești despre ele, să le înțelegi, să le accepți.

ADVERTISEMENT

Ccred în soartă. Nu suntem atât de puternici încât să ne-o facem noi. Cred că este Dumnezeu, acolo Sus, care ne decide destinul”, a mai spus prezentatorul de la Kanal D, în același interviu.

ADVERTISEMENT