Life

Mihai Mitoșeru s-a împăcat cu Noemi? Mama actorului a dat tot din casă: „Se întâlnesc”

Mihai Mitoșeru s-a împăcat cu Noemi? Mama actorului a declarat că foștii iubiți își vorbesc și chiar se întâlnesc în ultima vreme.
05.07.2021 | 17:27
Mihai Mitoseru sa impacat cu Noemi Mama actorului a dat tot din casa Se intalnesc
Mihai Mitoșeru, felicitat de ziua lui de Noemi. Foto: monden.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru a împlinit astăzi vârsta de 46 de ani, iar prima persoană care a vrut să îi facă o urare specială a fost chiar fosta lui nevastă, Noemi.

Camelia Mitoșeru, mama actorului, l-a dat de gol pe fiul ei. Aceasta a spus că fosta lui soție l-a sunat la 12 noaptea fix, înaintea ei, pentru a-i spune „La mulți ani”.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de televiziune nu a fost surprins de telefonul pe care l-a primit de la Noemi, căci se pare că cei doi își vorbesc, iar în ultima vreme s-au mai întâlnit cu diferite ocazii.

Mihai Mitoșeru și Noemi își vorbesc din nou

Mama lui Mihai nu a făcut niciodată un secret din faptul că își dorește ca fiul lui să se împace cu Noemi, pe care o iubește ca pe fiica ei.

ADVERTISEMENT

„E o relație frumoasă între ei, chiar dacă nu sunt împreună. Își dau teleofoane, se întâlnesc, merg la restaurante, mănâncă împreună. Nu are de ce să îmi spună dacă vor fi împreuna sau nu. Treaba lor. E o intimitate în care eu nu mă bag”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars.

„Vreau să îi doresc din tot sufletul să găsească pe cineva, să îl pună pe linia de plutire că a suferit destul doi ani după Noemi. Eu o iubesc la fel de mult pe Noemi, dar asta este situația. Ea l-a sunat înaintea mea la 00:00 pentru că a fost șmecheră. I-a urat numai lucruri bune.

ADVERTISEMENT

A vorbit la un restaurant cu specific libanez. M-a invitat și pe mine, dar nu știu daca merg. S-ar putea să îi fac o surpriză. Cadou o să primească de la ea, că și el i-a dat cadou. A invitat-o și pe ea la restaurant”, a continuat mama lui Mihai Mitoșeru.

Relația lor s-a încheiat în 2019, după 13 ani

Mihai a făcut anunțul despărțirii de Noemi în anul 2019, după 13 ani de căsnicie. Actorul a scris atunci pe Facebook că niciunul dintre motivele vehiculate în spațiul public cu privire la cauza divorțului nu au fost reale.

ADVERTISEMENT

Actorul a spus că nu s-a dus cu alta, și nici ea cu altul și nu s-au bătut. Bărbatul a mărturisit că relația lor s-a plafonat. A intervenit obișnuința în perechea lor, iar asta a ucis treptat pasiunea de altădată.

În ultima vreme, însă, cei doi se văd din ce în ce mai des și au relație frumoasă de amiciție. Rămâne de văzut dacă vor reveni la sentimentele de altădată și se vor împăca, așa cum își dorește de doi ani încoace doamna Camelia Mitoșeru.

 

ADVERTISEMENT