ADVERTISEMENT
Life

Mihai Mitoşeru şi Noemi s-au împăcat după 9 luni de la divorţ. Cine a făcut marele anunţ

Autor: Madalina Maftei | 28.08.2020 | 16:03
Mihai Mitoşeru şi Noemi s-au împăcat după 9 luni de la divorţ. Cine a făcut marele anunţ
Mihai Mitoșeru s-a împăcat cu fosta soţie Facebook.com

Mihai Mitoşeru şi soţia lui s-au împăcat după 9 luni în care au stat separaţi. Vestea că cei doi sunt din nou împreună s-a răspăndit foarte repede în showbiz.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul Tv şi soţia acestuia, Noemi, s-au despărţit după o căsnicie de 13 ani. Anul trecut, în luna noiembrie cei doi semnau actele de divorţ şi îşi spuneau adio pentru totdeauna.

Motivele care au produs ruptura dintre ei, după cum a declarat Mihai, au fost starea lui de nervozitate continuă şi comportametul rece al soţiei sale, care au dus la nenumărate certuri.

ADVERTISEMENT

Mihai Mitoşeru şi Noemi s-au împăcat, cine a făcut marele anunţ

Mihai a declarat în nenumărate rânduri că nu mai există cale de împăcare cu fosta soţie, deşi încă se iubesc, dar sunt prea orgolioşi.

În cadrul unei emisiuni, Andreea Mantea a făcut marele anunţ, Mitoşeru şi fosta lui soţie s-au împăcat, după aproape un an de la divorţ.  După o relaţie de 13 ani şi un divorţ au ajuns tot împreună.

ADVERTISEMENT

Am înţeles că s-a împăcat cu soţia. Felicitări! Mă bucur pentru tine, Mihai şi mai stai şi tu pe acasă ca să nu vă mai despărţiţi.”, a spus Andreea Mantea.

Dacă cu aproape un an în urmă, cei doi  au luat decizia că este mai bine să se despartă şi fiecare să meargă pe propriul drum, astăzi sunt din nou împreună şi îşi continuă frumoasa poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Mihai Mitoşeru a debutat în 1998 prezentând emisiunea TeleEurobingo show”, a mai prezentat şi alte proiecte care l-au făcut cunoscut, precum emisiunea „Se strigă darul” de la Kanal D. De asemenea, Mihai a cochetat şi cu actoria, jucând în diferite piese de teatru. A jucat în prima piesă de teatru color Ziua cea mare” în 1984.

Prezentatorul a trecut prin clipe foarte grele, în urmă cu o lună a fost operat de urgenţă, acum este bine şi se reface după intervenţia la care a fost supus.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!