Life

Mihai Mitoșeru vrea să se însoare! Ce spune despre femeia care va primi inelul

Mihai Mitoșeru, cunoscutul și simpaticul prezentator, declară că nu ar spune nu unei noi căsătorii, dacă ar întâlni femeia potrivită.
04.12.2023 | 12:00
Mihai Mitoseru vrea sa se insoare Ce spune despre femeia care va primi inelul
Mihai Mitoșeru vrea să își refacă viața. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cunoscutul prezentator Mihai Mitoșeru ne spune ce a învățat în acești 4 ani, de când a divorțat. De asemenea rescunoaste că iși dorește o femeie normală alături de care să facă din nou marele pas.

Mihai Mitoșeru vorbește despre viața personală

Într-un interviu oferit exclusiv pentru FANATIK, Mihai Mitoseru își aduce aminte de prima dragoste, atunci când era în liceu. Mărturisește că, după divorțul de acum 4 ani, a învățat foarte multe lucruri și că ar avea curaj să se însoare din nou dacă ar găsi persoana potrivită.

ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru spune că a făcut tot ce i-a stat în putere să nu-și dezamăgească mama, pe Camelia Mitoșeru, și ne spune cât de mult i-a lipsit tatăl, în copilărie și adolescență.

Mihai Mitoșeru a pățit-o cu Gabriela Duban

Foarte multe din experiențele lui Mihai Mitoșeru se leagă de emisiunea Se strigă darul de la Kanal D. A trecut prin multe peripeții și a avut parte de nenumărate întâmplări la filmări.

ADVERTISEMENT

“Îmi place foarte mult show-ul acesta, este genul meu de emisiune, pentru că pot să mă mișc, să dansez, să fiu alături de oameni la un eveniment fericit. Este exact ceea ce mi se potrivește. De-a lungul anilor au fost multe momente și întâmplări haioase. Una mai recentă este când Grațiela (n.r. Duban) se ia de mine, stând pe o creangă, într-un copac.

Era foarte mândră de ceea ce a reușit ea să strângă pentru tinerii căsătoriți, îmi povestea și, la un moment dat, s-a rupt creanga pe care stătea. Din fericire nu era foarte sus și nu a pățit nimic, doar a tras o sperietură. Așa că acum putem povesti despre asta ca fiind o întâmplare haioasă. Am râs amândoi cu poftă în ziua aceea, după acest incident”, ne povestește Mihai Mitoșeru.

ADVERTISEMENT

“Voi face încă o dată acest pas”

S-au făcut patru ani de când Mihai Mitoșeru a divorțat de Noemi. Mărturisește că a învățat ce înseamnă să apreciezi ceva la adevărata valoare și că este greu să găsești pe cineva compatibil. Chiar și așa, Mihai spune ca va mai face pasul încă o dată și se va căsători.

“Am învățat multe. Că poți să fi fericit fără să realizezi acest lucru, că poți avea multe lucruri și să nu știi să le apreciezi. Am învățat cum să mă port, ce să fac, ce să nu fac și, mai ales, mi-am dat seama că este greu să găsești pe cineva compatibil. Dacă ai norocul să găsești pe cineva, e bine să faci tot posibilul să-l păstrezi lângă tine.

ADVERTISEMENT

Da, dacă voi găsi o fată de care să mă îndrăgostesc, voi face încă o dată acest pas. Nu am o lista de calități. Îmi doresc să fie o femeie normală. Nu știu dacă cer prea mult sau prea puțin”, mai spune Mihai Mitoseru, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ce farse absurde făcea Mihai Mitoșeru, la telefon

Cunoscutul prezentator își aduce aminte de copilăria lui și cea mai mare plăcere a acelor vremuri: farsele la telefon. Rememorează și perioada liceului, perioada când s-a îndrăgostit prima dată în viață.

“A fost frumoasă, interactivă, nu cred că a fost joc al copilăriei din acele vremuri pe care să nu îl fi jucat. Cel mai mult ne plăcea să facem farse la telefon prietenilor. Apăruseră primele posturi de radio și ne-am gândit să sunăm la diferite numere de telefon și le spuneam oamenilor că au câștigat ceva.  Dar, că să își ridice premiul, erau nevoiți să sune la un anumit număr de telefon. Le dădeam numărul unui prieten și oamenii îl sunau toată noaptea.

A fost minunată perioada aceea. Mie mi-a plăcut și perioada școlii, a liceului și a facultății. Cred, însă, că perioada liceului a fost cea mai frumoasă. Atunci am trăit și prima dragoste, era multă distracție, dar și școală. Nu eram nici timid, dar nici cel mai rebel. Mă situam undeva la mijloc”, își amintește cunoscutul prezentator.

“Am fost lângă el până în ultima clipă”

Chiar daca mama lui, actrița Camelia Mitoșeru, a avut si rol de mama, dar și de tată, Mihai recunoaște că i-a lipsit foarte mult figura paternă. Acesta a fost motivul pentru care a stat lângă tatăl lui până în clipa morții acestuia.

“Mult mi-a lipsit. Este greu fără tată, chiar dacă mama a suplinit acest rol. Dar, după atâția ani în care a fost departe, mai ales că starea lui de sănătate nu era atât de bună, mi s-a părut normal să o luăm de la zero și să lăsăm în urmă tot ce a fost.

Oricum nu mai puteam întoarce timpul înapoi. Am fost lângă el până în ultima clipă și mi s-a părut normal să se întâmple asta”, declară, în exclusivitate pentru FANATIK, Mihai Mitoșeru.

“În profesia asta îți asumi că trebuie să apari”

Simpaticul prezentator mărturisește că nu se simte singur niciodată, chiar dacă nu are o relație deocamdată. Mama și prietenii lui suplinesc acest gol. Mihai ne spune care sunt pasiunile lui ascunse și dacă s-a simțit, vreodată, celebru.

“Joc fotbal de când eram mic, asta era ceea ce doream să fac în copilărie și sunt fanul acestui sport. Colecționez tricouri, am multe tricouri ale unor fotbaliști de la Dinamo, echipa națională. Mi-am luat și din străinătate.

Nu a existat un astfel de moment, să mi se urce celebritatea la cap. În profesia asta îți asumi că trebuie să apari, să te cunoască lumea și pe scenă, și în privat, și când ești vesel, și când ești trist. Sunt un om ca toți oamenii, dar am o profesie mai vizibilă. Tot timpul am fost foarte corect în profesie și dedicat”, mai mărturisește Mihai Mitoseru.

ADVERTISEMENT