News

Mihai Morar a fost înlocuit de la emisiunea de pe Antena Stars. Cine i-a luat locul

02.04.2019 | 08:31
Mihai Morar a fost inlocuit de la emisiunea de pe Antena Stars Cine ia luat locul

Mihai Morar a lipsit de la propria emisiune! Prezentatorul emisiunii „Răi da’ buni”, difuzată de Antena Stars, a lipsit de la ediția de luni, 1 aprilie și nu a fost o păcăleală. Omul de televiziune a trebuit să plece din țară, iar locul său a fost preluat de o actriță foarte cunoscută.

Mihai Morar, înlocuit la emisiunea „Răi de buni”

Postul lui Mihai Morar a fost preluat, pentru scurt timp, de actrița Paula Chirilă, care i-a făcut un favor prezentatorului de televiziune. Moderatorul a intrat în direct prin telefon la emisiune și a explicat de ce a fost nevoit să-și părăsească emisiunea prezentată la Antena Stars.

„Sunt undeva unde este foarte foarte scump, dar nu pentru că mi-am dorit eu să vin aici. În fiecare an, noi oamenii din radio, din toată lumea, avem o conferinţă în care ne adunăm, ne întâlnim, mai schimbăm idei. Care ce a mai făcut… Studiem tendinţele, vedem ce ne paşte. Şi anul ăsta, întâmplător, se ţine în Lausanne, Elveţia”, a spus Mihai Morar, potrivit spynews.ro.

Mihai Morar
Mihai Morar a plecat la o intrunire a oamenilor din radio

Mihai Morar se află în Eleveția

Actrița Paula Chirilă le-a explicat fanilor emisiunii că Mihai Morar va mai lipsi cel puțin o zi, dearece trebuie să mai rămână o zi la întâlnirea oamenilor din radio din Elveția.

„Nu e păcăleală de 1 aprilie! Mihai Morar nu prezintă „Răi da’ buni” în această seară. Şi nici mâine seară n-o să fie păcăleală de 2 aprilie, pentru că nici mâine seară nu va fi prezent. Nu ştiu cum i-a venit ideea să-mi dea pe mână frumuseţe de emisiune. Nu ştiu de ce. Sincer, mă simt mai bine în postura de invitat pe canapeaua aceea a lui Morar, nu în postura de moderator. Dar, dacă m-a rugat frumos, cum să refuzi aşa mândreţe de băiat”, a comentat Paula Chirilă.