Life

Mihai Morar, acuze dure la adresa patronilor teraselor din Herăstrău: ”Mi-e doar jenă de voi”

17.05.2020 | 15:06
Mihai Morar acuze dure la adresa patronilor teraselor din Herastrau Mie doar jena de voi
ADVERTISEMENT

Prezentatorul și omul de radio Mihai Morar s-a arătat deranjat de decizia patronilor teraselor din Herăstrău care și-au deschis porțile în prima zi de stare de alertă, în ciuda faptului că alți 400.000 de angajați din industria HORECA așteaptă cu sufletul la gură să-și reia activitățile.

Mihai Morar supărat pe patronii din parcul Herăstrău care și-au deschis terasele

Seara de sâmbătă, 16 mai, a fost una importantă pentru sute de oameni care au mers la distracție, la terasele deschise în parcul Herăstrău, însă decizia patronilor de a-și relua activitatea nu a fost una de bun augur.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul Mihai Morar este de părere că aceștia sunt demni de toată jena și rușinea pentru simplu fapt că multe alte restaurante și terase din industria HORECA așteaptă să se întoarcă la muncă, dar nu în asemenea condiții.

„Funky Lounge Herăstrău, vă doresc ca asta să fie ultima petrecere din existența voastră. Dacă asta știți voi să faceți în primul weekend de «relaxare»… 400.000 de angajați din «industrie» așteaptă, «fraierii» să se întoarcă la muncă, iar voi faceți asta azi”, a scris fostul prezentator de la Antena 3 pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mihai Morar: „Nu sunteți Funky. Sunteți bombardieri”

Omul de radio a precizat că nu a mers niciodată la terasele din parcul Herăstrău și se bucură pentru acest lucru. Mihai Morar susține că patronii acestor terase nu au respectat nici măcar distanța socială fiind la un pas de a ține încă doi luni în case românii.

Fostul prezentator Antena 3 speră ca respectivii patroni să fie sancționați de lege. În plus, vedeta mai speră ca banii strânși în seara respectivă să le țină de foame pentru că sunt ultimii pe care-i mai văd.

ADVERTISEMENT

„Sunteți demni de toată rușinea. Iar dacă nu ați avut bunul simț să respectați «distanțarea socială», îmi doresc sincer să aveți parte de «distanțare penală».

Nu, nu sunteți Funky. Sunteți Bombardieri. «Spartacuții din Horeca». Mi-e doar jenă de voi. 

Mă bucur că nu am consumat nici măcar un pliculeț de zahăr la voi vreodată. Pentru că bombardier nu e destul, trebuie să fii și fudul. 

ADVERTISEMENT

Între voi și ăștia din Piața Victoriei e o singură diferență. De unii mi-e milă, de voi mi-e jenă. Bravo! Ați făcut primul pas sigur să mai stăm vreo 2 luni în case.

Sper că banii pe care i-ați încasat azi să vă țină de foame. Pentru că mi-e că sunt ultimii. Azi ați bubuit. De prostie”, a mai scris Mihai Morar pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT