Life

Mihai Morar îl face praf pe Culiță Sterp: E ”definiția perfectă pentru NEAM PROST”

Mihai Morar îl face praf pe Culiță Sterp și nu este singurul. Acuzații dure au fost lansate la adresa celebrului cântăreț după accidentul de la Cluj.
25.11.2022 | 17:28
Mihai Morar il face praf pe Culita Sterp E definitia perfecta pentru NEAM PROST
Mihai Morar, replici dure la adresa lui Culiță Sterp, după atitudinea manelistului în fața presei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a fost autorul unui accident de circulație din Cluj destul de grav săptămâna trecută.

Culiță Sterp, replică neașteptată pentru un jurnalist

Ulterior s-a aflat că manelistul a consumat și alcool, dar și droguri înainte de a se urca la volanul mașinii sale. Cu toate acestea, atitudinea lui a lăsat de dorit.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, Culiță Sterp s-a prezentat în instanță pentru a explica ce s-a întâmplat în noaptea cu pricina. Totul bine, până în momentul în care manelistul a fost așteptat de jurnaliști la ieșirea din tribunal.

Deși presa voia să afle ce s-a întâmplat acolo, Culiță Sterp a avut o atitudine care pe mulți i-a revoltat. Nu doar că le-a vorbit urât jurnaliștilor, însă unuia dintre băieți i-a adresat o jignire fără precedent.

ADVERTISEMENT

Ca un rezumat, după audieri, Daniela Iliescu, iubita manelistului, a ieșit cu zâmbetul pe buze. De cealaltă parte, Culiță Sterp nu a fost chiar atât de fericit.

În momentul în care jurnaliștii l-au întrebat de ce a ales să plece de la locul accidentului și dacă într-adevăr a consumat droguri sau alcool atunci, manelistul l-a luat de gât pe unul dintre jurnaliști, spunându-i o replică jenantă.

ADVERTISEMENT

”Nevasta ta mai întreabă de mine?”, i-a spus Culiță Sterp jurnalistului. Vizibil șocat, acesta a sperat că artistul își va da seama de greșeala făcută așa că l-a pus să repete întrebarea.

Evident, Culiță Sterp a adresat aceeași replică jenantă. ”Sigur că da, ești băiat fain”, a fost răspunsul jurnalistului după cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Mihai Morar, revoltat de atitudinea lui Culiță Sterp

Mihai Morar a văzut și el imaginile respective și a fost de-a dreptul revoltat de ce s-a întâmplat.

Deși manelistul a pus în pericol viața unui om și a încălcat legea, acesta a mai avut curajul și să dea replici neașteptate presei.

Pentru fostul moderator de la Antena Stars, ce s-a întâmplat nu a fost decât ”definiția perfectă pentru neam prost”, după cum spune el.

”După ce aproape ai distrus o viață în trafic, băut și sub influența drogurilor la volan (conf. hotnews.ro), să îi răspunzi unui ziarist de la unul dintre posturile TV care te-a promovat agresiv „NEVASTĂ-TA MAI ÎNTREABĂ DE MINE?”- iată definiția perfectă pentru „NEAM PROST”, a fost mesajul postat de Morar, pe Instagramul său.

Iar Mihai Morar nu este singurul care l-a pus la zid pe manelist pentru atitudinea sa de după accidentul rutier de la Cluj.

La rândul său, Andrei Ștefănescu susține că nu îl mai recunoaște pe Culiță Sterp.

Artistul povestea că înainte de a deveni celebru, acesta era un om normal și simplu, însă odată cu evoluția sa, parcă a pierdut total controlul și este o cu totul altă persoană.

ADVERTISEMENT