Life

Mihai Morar de la Radio Zu, anunț important postat pe Instagram. Ce a pregătit prezentatorul

Mihai Morar de la Radio Zu le-a dat o veste îmbucurătoare fanilor săi! Prezentatorul și echipa sa de la radio a pregătit un eveniment devenit deja tradiție de Crăciun.
07.12.2021 | 16:25
Mihai Morar de la Radio Zu anunt important postat pe Instagram Ce a pregatit prezentatorul
ADVERTISEMENT

Mihai Morar a anunțat că se întoarce Crăciunul organizat de Radio Zu, iar orașul faptelor bune ales pentru acest an este… Oradea!

Prezentatorul de televiziune a scris pe Instagram că echipa Zu va fi prezentă la Târgul de Crăciun din orașul din vestul țării. Acolo vor avea loc o serie de surprize.

ADVERTISEMENT

După un an dificil creat de pandemia de coronavirus, iată că evenimentele sunt reluate încetul cu încetul. Evident, cu respectarea tuturor normelor de siguranță.

Mihai Morar de la Radio Zu, anunț important pe Instagram. Oradea este și în 2021 orașul faptelor bune

Anul trecut, Crăciunul Zu a lipsit, însă dat fiind faptul că în acest an lucrurile pot fi gestionate altfel datorită introducerii certificatului verde, astfel de evenimente pot avea loc.

ADVERTISEMENT

„Cea mai frumoasă campanie de radio din România se întoarce în cel mai frumos orășel de Crăciun din România. Peste 9 zile ne mutăm în Casa Radio ZU din Orașul Faptelor Bune, Oradea.

România, dacă mai crezi într-o minune, hai să facem împreună ORAȘUL FAPTELOR BUNE.? Din 16 până pe 22 decembrie”, a scris Mihai Morar pe Instagram, fotografiat în Piața Unirii din Oradea.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când Zu poposește la Oradea. Ultima oară când a avut loc campania radioului, în anul 2019, s-a ținut în același municipiu.

Târgul de Crăciun din Oradea, văzut de sus. Foto: Instagram

Accesul la târg se face pe baza certificatului verde. Între ce ore e deschis

Târgul de Crăciun din Oradea este organizat și anul acesta în Piața Unirii, iar accesul se face pe baza certificatului verde.

ADVERTISEMENT

Conform normelor în vigoare, „activitatea târgurilor, a bâlciurilor şi a talciocurilor este permisă până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2″. 

Legat de felul în care este organizat târgul din Oradea, au apărut o serie de nemulțumiri din ambele tabere. Unii se plâng de faptul că accesul e condiționat de certificatul verde. Alții acuză organizatorii că nu respectă întocmai această regulă.

Pentru cei care vor să viziteze celebrul târg orădean, trebuie să știe că acesta funcționează după un orar riguros. În timpul săptămânii, Târgul de Crăciun este deschis între orele 14 și 21. Sâmbătă și duminică între 12 și 21.

 

ADVERTISEMENT