Fotbal intern

Modestie! Neicuţescu de la Dinamo merge cu metroul la antrenamente! FOTO EXCLUSIV

02.10.2019 | 17:22
Modestie Neicutescu de la Dinamo merge cu metroul la antrenamente FOTO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamo are în lot un fotbalist atipic. Modest și cu capul pe umeri, Mihai Neicuțescu știe valoarea banului și nu este genul de om care să-și cumpere imediat mașină din primii bani câștigați din fotbal. Așa că de multe ori merge cu metroul și nu se rușinează să povestească despre asta. FANATIK a realizat un reportaj exclusiv cu fotbalistul lui Dinamo, cu patru zile înainte de marele derby cu FCSB.

Mihai Neicuţescu este întrebat în metrou de situaţia lui Dinamo

A muncit mult și a crezut în visul său și acum a ajuns titular la Dinamo în fața celui de-al doilea derby al carierei. El a mai jucat pe 11 noiembrie 2018, când antrenor în “Ștefan cel Mare” era Mircea Rednic și “câinii” au remizat pe Arena Naţională, scor 1-1. Atunci el a intrat în minutul 40, în locul lui Dan Nistor. La aproape un an distanță, el are șansa să fie pentru prima dată titular în Derby de România. Iar asta îl responsabilizează suplimentar pe atacantul care a împlinit 21 de ani pe 29 septembrie. La Dinamo a reușit deja să spargă gheața în Cupă, a marcat primul său gol în meciul cu UTA Arad, terminat 3-1 pentru dinamoviști. Și speră să marcheze și în Derby de România. Până atunci, el a acceptat să meargă la metrou și să se strecoare printre călătorii de la stația Ștefan cel Mare într-un reportaj exclusiv FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Oamenii îmi pun în metrou tot felul de întrebări legate de echipă, ce o să se întâmple, dacă o să jucăm în play-off. Eu ce să le răspund, că depinde doar de noi. Eu zic că anul acesta cu siguranță o să fim în primele șase. S-a văzut o îmbunătățire de când a venit domnul Dusan și cu siguranță dacă batem și FCSB-ul o să fie altfel campionatul pentru noi”, a declarat Mihai Neicuțescu pentru FANATIK.

Mihai Neicuţescu merge cu metroul la antrenamentele lui Dinamo
Mihai Neicuţescu merge cu metroul la antrenamentele lui Dinamo

“Nu pot să spun că-mi pare rău că nu am plecat”

Neicuțescu a fost acum doi ani golgheterul Dinamo U19, care reușea să câștige campionatul și Cupa la juniori. Acum, visează la un trofeu și cu echipa mare. Tot el a fost autorul celui mai frumos gol în etapa 1 a Casei Pariurilor Liga 1. Atunci el înscria pentru Chindia în partida cu Gaz Metan Mediaș și a fost primul moment în care ”câinii” l-au regretat și au decis să-l aducă înapoi după mai bine de jumătate de sezon, în care a pus osul la promovarea celor din Târgoviște și a contribuit și la primele puncte adunate de această echipă în Liga 1, având două goluri marcate.

ADVERTISEMENT

Mihai Neicuțescu a fost la un pas de un transfer în această vară. El a avut o ofertă concretă de la LKS Lodz, în Polonia, acolo unde ar fi câștigat dublu, iar Dinamo ar fi primit 130.000 de euro în schimbul său. Florin Prunea a fost cel care l-a convins pe Negoiță că ar face o greșeală să renunțe la un atacant de viitor pe o sumă atât de mică de bani.

“Nu pot să spun că-mi pare rău că nu am plecat. Sunt bucuros că am rămas la echipa de suflet, să ajut și să ieșim din situația asta cât mai repede, să urcăm în clasament. Pe de altă parte ar fi fost o experiență nouă pentru mine, poate ar fi fost o altă rampă de lansare spre fotbalul mare, dar nu sunt dezamăgit, sunt convins că dacă voi juca bine pentru Dinamo vor mai apărea șanse să plec să joc într-o zi și în străinătate”, a mărturisit fotbalistul lui Dinamo pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT