Fotbal intern

Mihai Neicuțescu, probleme serioase după operaţia suferită la genunchi. Anunțul făcut de Dinamo. “Va reveni peste 6 luni!”

23.10.2019 | 14:55
Mihai Neicutescu probleme serioase dupa operatia suferita la genunchi Anuntul facut de Dinamo Va reveni peste 6 luni
ADVERTISEMENT

Mihai Neicuțescu a debutat la naționala de tineret a României U-21 în meciul cu Irlanda de Nord, câștigat de “tricolori” cu 3-0. Însă, jucătorul lui Dinamo s-a accidentat și va fi indisponibil în perioada următoare.

UPDATE, 23 octombrie, ora 14.55. Dinamo București a făcut anunțul oficial în ceea ce privește starea de sănătate a lui Mihai Neicuțescu după operația suferită în Turcia. “Profesorul Baris Kocaoglu, cel care a făcut operația, a spus că intervenția a fost un succes și că jucătorul va reveni pe teren peste 6 luni“, anunta clubul Dinamo.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 22 octombrie, ora 20.05. Mihai Neicuţescu a fost operat la clinica Acibadem din Istanbul, iar medicii turci i-au transmis fotbalistului că va lipsi de pe teren aproximativ şase luni, anunţă doardinamo.ro. Iniţial, Florin Punea anunţa pentru FANATIK că fotbalistul va sta departe de teren o lună.


Mihai Neicuțescu va lipsi o lună de pe teren: “Sâmbătă va pleca în Turcia să se opereze!”

Din cauza problemelor la menisc, Neicuțescu va lipsi de pe teren o lună, iar dacă vor apărea complicații, perioada s-ar mai putea prelungi. Florin Prunea a vorbit pentru FANATIK despre accidentarea lui Neicuțescu, spunând că speră ca fotbalistul să fie apt de joc în luna noiembrie: “Neicuțescu are, întradevăr, o problemă la menisc și va lipsi de pe teren o lună. Știu că este o discuție despre accidentarea lui, că ar fi plecat cu probleme de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Noi l-am pus la dispoziția echipei naționale și acolo există un staff medical profesionist. Până la urmă tot noi avem de suferit, dar asta este. Sâmbătă va pleca în Turcia la clinica Acibadem să se opereze și într-o lună ar trebui să se întoarcă pe gazon”, a spus președintele lui Dinamo pentru FANATIK

Mihai Neicuțescu va lipsi o lună de pe teren! Mijlocașul se operează în Turcia: "Sâmbătă pleacă la clinică!" EXCLUSIV
Mihai Neicuțescu va lipsi o lună de pe teren! Mijlocașul se operează în Turcia: “Sâmbătă pleacă la clinică!” EXCLUSIV FOTO: Arbitrul central Istvan Kovacs alaturi de zidul dinamovist format din Mattia Montini,Denis Ciobotariu si Mihai Neicutescu in meciul de fotbal dintre FCSB si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti

Dusan Uhrin Jr. are mari bătăi de cap după această nouă absență de la Dinamo. Antrenorul a pierdut încă un jucător de atac după Mattia Montini. Și foarte important, Mihai Neicuțescu este jucător eligibil pentru regula U-21. Vineri, Dinamo va juca împotriva lui Gaz Metan Mediaș, de la ora 20:30, pe teren propriu, în Șoseaua Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Dinamo – Viitorul nu se mai joacă pe Arena Națională!

Pentru Dinamo urmează o perioadă foarte complicată. După meciul cu Gaz Metan, “câinii” încep returul în forță, având meciuri cu Viitorul, U Craiova și CFR Cluj. Meciul cu echipa lui Gică Hagi trebuia să se dispute pe Arena Națională, însă “câinii” nu vor putea să evolueze pe cel mai mare stadion al țării și vor evolua tot în “Groapă”.

Mihai Neicuțescu va lipsi o lună de pe teren! Mijlocașul se operează în Turcia: "Sâmbătă pleacă la clinică!" EXCLUSIV
Mihai Neicuțescu va lipsi o lună de pe teren! Mijlocașul se operează în Turcia: “Sâmbătă pleacă la clinică!” EXCLUSIV FOTO: Bucurie dinamovista cu Denis Ciobotariu,Mihai Neicutescu si Mihai Popescu in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si AFC Hermannstadt, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti

Primăria Municipiului București i-a anunțat pe oficialii lui Dinamo că, urmare a unor lucrări obligatorii ce trebuie efectuate la stadion, după partida dintre România și Norvegia, nu mai poate pune la dispoziție cel mai mare stadion din țară pe data de 27 octombrie, când este programat meciul cu Viitorul.

ADVERTISEMENT