Sport

Mihai Neșu, aproape să-și îndeplinească visul! Investiție de 3,8 milioane de euro în proiectul său de suflet. Video

Mihai Neșu e aproape să ducă la final proiectul centrului de recuperare pentru persoane cu dizabilități de la Oradea. Suma uriașă pe care a strâns-o.
31.03.2023 | 21:40
Mihai Nesu aproape sasi indeplineasca visul Investitie de 38 milioane de euro in proiectul sau de suflet Video
Mihai Neșu mai are nevoie de 1,7 milioane de euro ca să finalizeze centrul de la Oradea. Sursă foto: Facebook@ Mihai Neșu Foundation
ADVERTISEMENT

Mihai Neșu luptă cu necazul său, însă încearcă să le facă viața mai bună și celorlalte persoane cu dizabilități, mai ales a copiiilor. Proiectul său deja a prins contur, după ce a reușit să strângă o sumă impresionantă doar din donații.

Mihai Neșu, noi imagini cu progresele centrului de recuperare Sfântul Nectarie de la Oradea

Mihai Neșu își petrece ore pe bune pe șantierul de lângă Oradea, unde sute de copii vor avea șansa la o viață mai bună. Construcția centrului de recuperare „Sfântul Nectarie” avansează pe zi ce trece, așa cum se poate observa și din imagini.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al FCSB a ținut să le mulțumească tuturor celor care au donat: „22 luni de șantier în 4 minute. TURUL CENTRULUI DE RECUPERARE SFÂNTUL NECTARIE!

Puteți susține continuarea lucrărilor trimițând un sms în valoare de 2 euro lunar cu textul CRED la numărul 8844. Vă mulțumim pentru tot sprijinul de până acum!

ADVERTISEMENT

Iată cum începe să se contureze visul lui Mihai Neșu pentru copiii și adulții cu dizabilităti din România”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Fundației Mihai Neșu.

Suma investită este uriașă, precum și resursele logistice, timpul și energia lui Mihai Neșu și a colaboratorilor săi, care mai au însă nevoie de donații pentru a putea duce proiectul la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

De câți bani mai e nevoie pentru a finaliza centrul pentru persoane cu dizabilități

„Bichonul” a anunțat prin intermediul fundației sale că mai este nevoie însă de o sumă imensă pentru ca acest proiect să fie finalizat: „Dragi prieteni, încet dar sigur avansăm cu pregătirea centrului de recuperare. Acum suntem la etapa finisajelor în cadrul clădirii Centrului, iar la clădirea cazărilor se montează încălzirea în pardoseală.

Probabil că vom decala deschiderea pe care noi o estimam în luna septembrie, căci sunt câteva întârzieri, dar nădăjduim ca anul viitor să avem și acest moment deosebit de important. Avem multe solicitări din țară pe zona de terapie adulți și vom începe să facem o listă de așteptare”.

ADVERTISEMENT

Oamenii care vor să îl ajute pe Mihai Neșu o pot face chiar dacă nu au posibilități financiare foarte mari: „Cei care puteți să ne sprijiniți vă rugam să o faceți, la etapa finisajelor costurile sunt foarte mari.

Momentan am investit 3,8 milioane de euro în întregul complex, suma finală estimată ajungând la 5,5 milioane în urma scumpirilor din ultima perioadă la tot ce ține de construcții. Ne puteți ajuta direcționând 3,5% din impozitul pe profit”.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde