Sport

Mihai Neșu, aproape să-și îndeplinească visul! Investiție de 3,8 milioane de euro în proiectul său de suflet. Video

Mihai Neșu e aproape să ducă la final proiectul centrului de recuperare pentru persoane cu dizabilități de la Oradea. Suma uriașă pe care a strâns-o.
31.03.2023 | 21:40
Mihai Nesu aproape sasi indeplineasca visul Investitie de 38 milioane de euro in proiectul sau de suflet Video
Mihai Neșu mai are nevoie de 1,7 milioane de euro ca să finalizeze centrul de la Oradea. Sursă foto: Facebook@ Mihai Neșu Foundation
ADVERTISEMENT

Mihai Neșu luptă cu necazul său, însă încearcă să le facă viața mai bună și celorlalte persoane cu dizabilități, mai ales a copiiilor. Proiectul său deja a prins contur, după ce a reușit să strângă o sumă impresionantă doar din donații.

Mihai Neșu, noi imagini cu progresele centrului de recuperare Sfântul Nectarie de la Oradea

Mihai Neșu își petrece ore pe bune pe șantierul de lângă Oradea, unde sute de copii vor avea șansa la o viață mai bună. Construcția centrului de recuperare „Sfântul Nectarie” avansează pe zi ce trece, așa cum se poate observa și din imagini.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al FCSB a ținut să le mulțumească tuturor celor care au donat: „22 luni de șantier în 4 minute. TURUL CENTRULUI DE RECUPERARE SFÂNTUL NECTARIE!

Puteți susține continuarea lucrărilor trimițând un sms în valoare de 2 euro lunar cu textul CRED la numărul 8844. Vă mulțumim pentru tot sprijinul de până acum!

ADVERTISEMENT

Iată cum începe să se contureze visul lui Mihai Neșu pentru copiii și adulții cu dizabilităti din România”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Fundației Mihai Neșu.

Suma investită este uriașă, precum și resursele logistice, timpul și energia lui Mihai Neșu și a colaboratorilor săi, care mai au însă nevoie de donații pentru a putea duce proiectul la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

De câți bani mai e nevoie pentru a finaliza centrul pentru persoane cu dizabilități

„Bichonul” a anunțat prin intermediul fundației sale că mai este nevoie însă de o sumă imensă pentru ca acest proiect să fie finalizat: „Dragi prieteni, încet dar sigur avansăm cu pregătirea centrului de recuperare. Acum suntem la etapa finisajelor în cadrul clădirii Centrului, iar la clădirea cazărilor se montează încălzirea în pardoseală.

Probabil că vom decala deschiderea pe care noi o estimam în luna septembrie, căci sunt câteva întârzieri, dar nădăjduim ca anul viitor să avem și acest moment deosebit de important. Avem multe solicitări din țară pe zona de terapie adulți și vom începe să facem o listă de așteptare”.

ADVERTISEMENT

Oamenii care vor să îl ajute pe Mihai Neșu o pot face chiar dacă nu au posibilități financiare foarte mari: „Cei care puteți să ne sprijiniți vă rugam să o faceți, la etapa finisajelor costurile sunt foarte mari.

Momentan am investit 3,8 milioane de euro în întregul complex, suma finală estimată ajungând la 5,5 milioane în urma scumpirilor din ultima perioadă la tot ce ține de construcții. Ne puteți ajuta direcționând 3,5% din impozitul pe profit”.

ADVERTISEMENT
Tags: