Sport
notix pixel id

Imagini emoționante cu Mihăiță Neșu pe șantierul centrului de recuperare pentru copii de la Oradea. George Ogăraru s-a alăturat cauzei. Foto

Fostul fotbalist Mihai Neșu, victima unui teribil accident, construiește prin intermediul fundației sale un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități. George Ogăraru s-a alăturat cauzei.
07.12.2021 | 21:39
Imagini emoționante cu Mihăiță Neșu pe șantierul centrului de recuperare pentru copii de la Oradea. George Ogăraru s-a alăturat cauzei. Foto
Mihai Neșu. Sursa foto: adevarul.ro
ADVERTISEMENT

În urmă cu 10 ani Mihai Neșu era victima unui nefericit accident. În timpul unui antrenament a suferit o leziune a măduvei spinării și a rămas imobilizat.

Greutățile nu l-au doborât. Dimpotrivă l-au făcut să-și dorească să ajute și alte persoane aflate în situația lui. Așa s-a născut ideea construirii unui centru de recuperare pentru copii cu dizabilități.

George Ogăraru i-a făcut o vizită surpriză pe șantier

Lucrările la centrul de recuperare pe care Mihai Neșu îl ridică la Oradea prin intermediul fundației lui au demarat în luna iunie. De atunci, Neșu este zi de zi alături de muncitori pe șantier.

ADVERTISEMENT

Acolo l-a găsit și George Ogăraru, fostul lui coechipier de la Steaua. Oficialul clubului din Ghencea nu a rămas insensibil la eforturile pe care Neșu le face pentru a finaliza proiectul.

Sursa foto: Prosport

Ogăraru este cunoscut pentru implicarea în cauze umanitare și s-a oferit să-l ajute pe Neșu să găsească finanțatori pentru construcția centrului de recuperare.

ADVERTISEMENT

Impresionat de amploarea proiectului și de ambiția fostului coechipier, George Ogăraru a împărtășit momentul reîntâlnirii emoționante cu Mihai Neșu și a lansat un îndemn la unitate și umanitate tuturor celor care pot sprijini financiar împlinirea visului lui Mihai Neșu.

Sursa foto: Prosport

”Astăzi am ajuns în vizită pe șantierul fundației Mihai Neșu din Oradea, aici unde Mihai coordonează zilnic echipele de muncitori! Lucrările avansează în ritm extraordinar însă este în continuare nevoie de implicarea noastră concretă prin SMS cu textul CRED la 8844 pentru donațiile recurente de 2 € lunar! Mulțumim!!”, este transmis George Ogăraru prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Cum va arăta Complexul de Recuperare Sfântul Nectarie din Oradea

În momentul în care au demarat lucrările de construcție a centrului de recuperare, Mihai Neșu a oferit și primele detalii despre această grandioasă lucrare.

Astfel, complexul va avea trei corpuri de clădire, spații de joacă și de cazare pentru părinții copiilor, o fermă, solarii și grădini, un restaurant social și o piscină pentru hidroterapie.

ADVERTISEMENT

Costurile finale se ridică la aproximativ 3,5 milioane de euro, bani pe care Mihai Neșu speră să-i obțină prin intermediul fundației lui care de altfel îi poartă numele.

Complexul de Recuperare de la Oradea va fi cel mai mare de acest fel din România.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik