Sport

Mihai Neşu, criticat dur după ce a votat “DA” la referendum. “Ruda mai proastă a lui Stephen Hawking!” Foto

08.10.2018 | 19:55
Mihai Nesu criticat dur dupa ce a votat DA la referendum Ruda mai proasta a lui Stephen Hawking Foto

Mihai Neşu, fostul jucător al echipei naţionale a României şi al FCSB-ului, a fost la referendum şi a votat “DA”, iar internauţii l-au criticat dur pentru decizia lui. Fostul fotbalist a postat mai multe imagini pe pagina de facebook a fundaţiei ce-i poartă numele prin care le-a arătat prietenilor virtuali că a ales să meargă la vot.

Sute de internauţi au postat comentarii la fotografiile postat de Mihai Neşu, iar majoritatea au fost batjocoritoare la adresa fostului jucător al FCSB-ului care este ţintuit de ani de zile în scaun cu rotile. Aceştia nu au ţinut cont de faptul că Mihai Neşu trece printr-o perioadă dificilă şi l-au jignit dur, legându-se de faptul că este paralizat de la brâu în jos şi că a fost părăsit de soţie. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Mihai Neşu a fost criticat dur după ce a votat “DA” la referendum

 “Ruda mai proastă de la ţară a lui Stephen Hawking se laudă că a fost la vot…”, “Soţia te-a părăsit când a fost mai greu”, “Nu o să mai susţin fundaţia ta”, “Rostogolire lină”, “E urât că promovezi asemenea mizerii”, sunt câteva dintre comentarile apărute pe pagina Fundaţiei Mihai Neşu.

Mihai Neşu s-a aflat printre cei 21,08% din populaţia României care s-a prezentat la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie. Din totalul de voturi exprimate, 91,56% au spus “DA”, iar 6,46% au spus “NU”. Restul voturilor au fost nule.

Mihai Neşu s-a accidentat grav în 2011

Mesajele postate de internauţi pe pagina de Facebook a lui Mihai Neşu
Mesajele postate de internauţi pe pagina de Facebook a lui Mihai Neşu

În vârstă de 35 de ani, Mihai Neşu a jucat pe postul de fundaş stânga şi uneori extremă stânga. La FCSB, fostul fotbalist a bifat 86 de meciuri în Liga 1, în care a înscris un gol. Cariera lui Mihai Neşu a luat sfârşit pe 10 mai 2011, atunci când s-a accidentat grav la un antrenament al lui FC Utrecht. Acesta s-a ciocnit cu Alje Schut şi a căzut la pământ, incapabil să se mai mişte de la gât în jos. Mihai Neşu a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală şi a fost operat imediat.

Tags: