Mihai Neşu, momente emoţionante la Utrecht. “Sunt mai fericit!” Video

Iuliana Spirache   
în Fotbal international
23/04/2018, 12:50
Mihai Neşu, momente emoţionante la Utrecht. “Sunt mai fericit!” Video
Mihai Neşu, alături de o fană la revenirea la Utrecht. Reportaj superb cu fostul internaţional român. Video

Mihai Neşu, momente emoţionante la Utrecht! Fostul internaţional român a revenit la baza formaţiei din Olanda după şapte ani de când s-a accidentat grav la un antrenament şi a rămas paralizat. VEZI VIDEO MAI JOS!

Viaţa lui Mihai Neşu s-a schimbat complet din momentul în care a suferit accidentul la antrenamentul lui Utrecht. Fostul fotbalist a participat la meciul cu Groningen, unde suporterii au afişat un drapel imens al României, cu chipul lui Neşu pe el – vezi detalii aici.

Mihai Neşu, despre momentele emoţionante de la revenirea la Utrecht

Mai mult, olandezii au făcut şi un super-reportaj care l-a avut în prim plan pe Mihai Neşu. Acesta a dezvăluit că viaţa i s-a schimbat complet, dar are puterea să lupte şi se declară fericit. “Accidentul a devenit acum un lucru plăcut, asta pentru că viaţa mea este mult mai frumoasă acum. Fac lucruri care mă fac mult mai fericit acum decât eram în perioada în care jucam fotbal”, a spus Mihai Neşu.

A fost părăsit de soţie după accidentarea suferită la FC Utrecht

În 2011, atunci când era jucătorul lui FC Utrecht, Mihai Neşu a suferit o accidentare care l-a lăsat paralizat. Astfel, fostul internaţional român a fost nevoit să-şi schimbe întreaga viaţă şi a trecut prin momente extrem de dificile. El a fost părăsit de soţie, a făcut mai multe tratamente dureroase şi costisitoare, iar apoi şi-a pierdut ambii părinţi.

Închide ×