Sport

Mihai Neșu, reîntâlnire cu Peluza Nord la FCSB – Voluntari! Gheorghe Mustață: „Poate mai vine și Ogăraru acum și spune că a jucat la CSA!” Exclusiv

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK, despre întâlnirea cu fostul jucător al FCSB, Mihai Neșu, devenit un simbol pentru toți suporterii Stelei.
12.04.2022 | 00:03
Mihai Nesu reintalnire cu Peluza Nord la FCSB  Voluntari Gheorghe Mustata Poate mai vine si Ogararu acum si spune ca a jucat la CSA Exclusiv
Mihai Neșu a mers pentru prima oară la un meci al FCSB după accidentul care l-a lăsat paralizat în urmă cu 10 ani. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Neșu a revenit în vestiarul FCSB pentru prima oară după 14 ani la meciul cu FC Voluntari de pe Național Arena și a fost îmbrățișat de managerul general al FCSB, Meme Stoica.

Gheorghe Mustață, apel către toți suporterii Stelei pentru a susține proiectul lui Mihai Neșu de la Oradea: „Noi vom fi alături de el și îl vom susține”

Galeria FCSB-ului a donat bani pentru construcția centrului pentru copiiii cu dizabilități de la Oradea, la care fundația lui Mihai Neșu lucrează de doi ani și care are nevoie de noi fonduri din cauza exploziei prețului materialelor de construcție, în urma războiului din Ucraina.

ADVERTISEMENT
Mihai Neșu, alături de Gheorghe Mustață și grupul Skins Berceni la meciul dintre FCSB și FC Voluntari
Mihai Neșu, alături de Gheorghe Mustață și grupul Skins Berceni la meciul dintre FCSB și FC Voluntari

FANATIK a stat de vorbă cu Gheorghe Mustață, care s-a întâlnit cu Mihai Neșu la meciul cu FC Voluntari și a dezvăluit că suporterii se vor mobiliza și la meciurile viitoare pentru a strânge bani: „Mihai Neșu a revenit în Peluza Nord. Am stat cu toții, am încercat să mobilizăm toții suporterii să doneze bani și le mulțumesc că au înțeles mesajul. Noi normal că îi susținem proiectul, pentru că e un stelist adevărat și și-a dat viața pentru Steaua. Nu ai ce să îi spui sau să îi reproșezi acestui băiat! Nu există cuvinte”.

Liderul galeriei FCSB a ținut legătura cu Mihai Neșu și a recunoscut că a fost un moment foarte special pentru suporterii prezenți în peluză: „Nu ne-am văzut mai văzut de foarte mulți ani. Am vorbit la telefon de mai multe ori, ultima oară cred că acum un an de zile. A fost un moment special pentru toți suporterii din peluză. A fost extraordinar. Toți au fost încântați și entuziasmați, s-au mobilizat exemplar. S-a golit peluza la începutul meciului. Toată lumea a mers să doneze, fiecare cât a putut”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, despre decizia lui Neșu de a veni la meciul FCSB-ului: „Poate înțeleg și alții și vin și ei”

Mihai Neșu nu și-a anunțat intenția de a veni la meciul dintre FCSB și FC Voluntari, iar Gheorghe Mustață a declarat pentru FANATIK că suporterii vor strânge în continuare bani pentru această cauză nobilă: „Nu s-a știut și el Mihăiță nu a anunțat că vin. Ne-am fi mobilizat și noi dacă știam că e ceva organizat. Noi am aflat de la conducerea clubului că el va fi prezent. Dacă se va organiza ceva la următoarele meciuri de acasă, noi vom fi alături de el și chiar vom merge și vom susține acest proiect”.

„Bichonul” a fost extrem de emoționat de dragostea cu care a fost primit de suporteri, mai ales că a trecut foarte mult timp de când a mers pe stadion:„A fost puțin emotiv pentru că toată lumea a venit la el, îl felicitau și voiau să facă poze cu el. Un moment foarte emoționant pentru el. S-a văzut cu toată lumea”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață nu a ratat momentul să îl „înțepe” din nou pe George Ogăraru, apropiat al lui Mihai Neșu: „El a venit unde a jucat fotbal! E normal, poate înțeleg și alții și vin și ei. El a jucat la noi, este de-al nostru. Poate mai vine și Ogăraru acum și spune că a jucat la CSA. Problema e că nu poate să spună asta, pentru că eu eram acolo când Neșu a semnat cu Steaua. Când era domnul Dan Cacovean, așa că e mai greu. Toată lumea știe că adevărata Steaua e în Liga 1. A retrogradat Steaua vreodată? Suporterii nu sunt aici? Unde sunt?”.

Galeria FCSB-ului, mesaj de mobilizare: „Le transmit tuturor suporterilor Stelei să vină alături de Mihai Neșu și să doneze bani”

În final, Gheorghe Mustață a ținut în mod special să transmită un mesaj de solidaritate tuturor suporterilor steliști pentru a contribui la proiectul lui Mihai Neșu: „Eu le transmit tuturor suporterilor Stelei să vină alături de Mihai Neșu, pentru că este un proiect extraordinar de bun. Am făcut noi pentru refugiații din Ucraina și nu facem pentru țara noastră?

ADVERTISEMENT

Le-am spus tuturor să doneze bani și e păcat să nu îl ajutăm, mai ales că e pentru niște copii. Noi, români, avem un suflet mare și Mihăiță Neșu este primul care merită ajutorul nostru”, a declarat Gheorghe Mustață în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 14 ani au trecut de când Mihai Neșu a intrat ultima oară în vestiarul FCSB
  • 8844 e numărul la care oricine poate trimite un SMS cu textul „CRED” și să doneze 2 euro pentru construcția centrului de reabilitare pentru copii cu dizabilătăți de la Oradea al Fundației Mihai Neșu

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,60 este cota pentru ”șansă dublă: x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT