Fotbal intern

Mihai Neşu s-a dus la Muntele Athos! Ogăraru şi Kapetanos l-au acompaniat. Foto

04.07.2018 | 13:17
Mihai Nesu sa dus la Muntele Athos Ogararu si Kapetanos lau acompaniat Foto

Mihai Neşu s-a dus la Muntele Athos, după evenimentul caritabil care a avut loc pe stadionul “Iuliu Bodola” din Oradea şi care a adunat foştii jucători ai echipei naţionale a României, dar şi actuali jucători care evoluează la formaţii importante din ţară şi din străinătate.

Alături de Mihai Neşu, fostul jucător al FCSB-ului, a mers şi bunul său prieten George Ogăraru (38 de ani), cel care a iniţiat proiectul “Uniţi pentru Mihai”, dar şi Pantelis Kapetanos, fostul atacant al vicecampioanei României care a participat şi la gala de la Oradea, din luna mari.

Mihai Neşu s-a dus la Muntele Athos. Prima dată a fost trimis de Gigi Becali

Mihai Neşu nu se află la prima vizită la Muntele Athos. În urmă cu trei ani, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, l-a trimis pe fostul său fotbalist la stareţşul Efrem.”Mi-am dorit toată viaţa să fiu fotbalist. A fost dorinţa mea cea mai mare. Accidentarea m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par. Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să mă întorc de unde am plecat toţi. Adică la Dumnezeu. Parcă nu te mai deranjează că eşti în scaun. Toţi avem şanse egale: bolnav, sărac, bogat, sănătos. Cred că Dumnezeu mi-a dat multe daruri pe care nu le-am luat în seamă, eu m-am chitit pe fotbal. Celelalte le-am aruncat la gunoi”, a povestit Neșu, într-un interviu pentru Trinitas, în februarie acest an.

Mihai Neşu s-a dus cu George Ogăraru şi Kapetanos la muntele Athos
Mihai Neşu a fost acompaniat de George Ogăraru şi Kapetanos la Muntele Athos