Life

Primele declarații ale lui Mihai Onilă după ce s-a recăsătorit în afara României: „Ea este jumătatea mea” Update

Mihai Onilă, fostul membru al trupei Axxa, și-a oficializat relația cu Laura, femeia pe care a cunoscut-o la scurt timp după divorțul de fosta soție.
19.03.2022 | 18:30
Primele declaratii ale lui Mihai Onila dupa ce sa recasatorit in afara Romaniei Ea este jumatatea mea Update
Mihai Onilă și Laura s-au căsătorit. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
20-03-2022
12:34

Mihai Onilă a făcut primele declarații după ce s-a recăsătorit în afara României

Mihai Onilă a făcut primele declarații după ce s-a căsătorit cu Laura Drăgan, în Belgia. Cei doi nu au hotărât când va avea loc cununia religioasă. Fostul membru al trupei Axxa a povestit cum a cunoscut-o pe proaspăta lui soție, într-o perioadă neagră din viața lui. 

„După pierderea fetiței mele, după distrugerea relației cu fosta soție, după intrarea în pandemie, când toate planurile parcă se blocaseră într-un loc, am cerut să mor. Această cerere nu a fost luată în seamă de către Creator. Atunci când am înțeles că nu o să ies din trup, am cerut din nou o cale să trăiesc!

Când am reînceput să mă simt bine, am început să predau din nou cursurile de Spiritualitate pe care le predau de ceva ani. După un anunț al meu, la curs la mine a cerut să vină printre alții și Laura Drăgan. După ce a primit Gradul de Maestru, a primit prima propunere de la mine, aceea de a lucra cu mine și a face Terapii împreună. După ceva timp, din vorbă în vorbă am ajuns la concluzia că amândoi ne placem și că amândoi venim după o relație nereușită!”, a dezvăluit Mihai Onilă pentru Click.ro. 

Mai mult, artistul spune că el și Laura se completează unul pe celălalt în toate și că se iubesc precum doi adolescenți. O consideră jumătatea lui și este foarte fericit că a avut șansa să o întâlnească.

„Acum pot să spun cu mâna pe inimă că ea este jumătatea mea lângă care mă simt fericit și împlinit și cred că nimic nu e întâmplător în viață!”, a adăugat artistul.

Mihai Onilă, fostul solist al trupei Axxa, a divorțat Adriana în 2020, la patru ani după ce fiica lor, Ioana Emily Hope, a decedat din cauza unei boli necruțătoare. După divorț, Mihai Onilă și-a refăcut viața alături de Laura, femeia care azi, 19 martie 2022, i-a devenit soție.

Mihai Onilă s-a căsătorit în afara României. Ce a făcut fostul cântăreț în ziua nunții?

Mihai Onilă a cerut-o în căsătorie pe Laura în luna iulie a anului trecut, iar astăzi, 19 martie 2022, au devenit oficial soț și soție.

ADVERTISEMENT

Cununia a avut loc în Belgia, acolo unde cei doi locuiesc. Fostul solist al trupei Axxa a anunțat evenimentul pe rețelele sociale, unde a publicat și primele imagini.

Mihai Onilă și Laura au optat pentru ținute clasice. El a purtat un costum negru și o cămașă de culoare mov, iar ea ales o salopetă albă, cu un decolteu adânc.

ADVERTISEMENT

„Cine vrea rețeta, vi-o dau în privat”

Nu se știe dacă solistul și proaspăta lui soție au organizat o petrecere pentru a sărbători oficializarea relației. Pe pagina sa personala de Facebook, Mihai Onilă a publicat o imagine în care apar două farfurii cu mâncare, însoțite de textul: „Legume cu tofu, în sos de curry galben! Pentru cine vrea rețeta, vi-o dau în privat..”.

Mihai Onilă și-a refăcut viața alături de Laura la jumătate de an după divorțul de fosta soție

Într-un interviu acordat pentru FANATIK anul trecut, la câteva zile după ce și-a luat inima în dinți ș i-a cerut Laurei să-i devină soție, Mihai Onilă spunea că ea este femeia care l-a salvat. El a dezvăluit că a încercat mult timp să lupte pentru relația cu fosta soție, dar că totul era în zadar.

ADVERTISEMENT

„Ea este suportul meu, este pământul din ghiveciul care se îngrijește de mine, în cazul asta eu sunt floarea !

Este Raiul în care eu trăiesc, este oglinda în care îmi oglindesc sufletul, cuvintele sunt sărace în a-mi exprima iubirea pentru ea! Te iubesc, viață și vreau să îmi petrec fiecare clipă a vieții alături de inima ta bună!”, spunea Mihai Onilă anul trecut.

ADVERTISEMENT

Unica fiică a lui Mihai Onilă a decedat în anul 2016

În noiembrie 2016, Mihai Onilă a anunțat decesul fiicei sale, Ioana Emily Hope. Cu câteva luni înainte, medicii au diagnosticat-o pe micuță cu o formă gravă de cancer. Artistul și soția lui de la acea vreme au hotărât să nu o supună tratamentului cu chimio și radioterapie, fetița având oricum șanse minime de supraviețuire.

ADVERTISEMENT
Tags: