Life

Mihai Onilă de la Axxa, protest împotriva legilor belgiene, chiar înainte de însurătoare: ”Vreau să plec de aici”

Fostul solist de la Axxa, Mihai Onilă, pare să fie printre cei care nu acceptă legislația belgiană cu privire la restricțiile impuse de vaccinare, el fiind printre adepții teoriei conspirației pe acest subiect.
29.01.2022 | 14:24
Mihai Onila de la Axxa protest impotriva legilor belgiene chiar inainte de insuratoare Vreau sa plec de aici
ADVERTISEMENT

Stabilit în Belgia de ani buni, Mihai Onilă se pregătește să se căsătorească cu aleasa inimii lui, așa cum FANATIK a relatat în exclusivitate. Dar, până atunci, fostul cântăreț din formația Axxa este unul dintre cei care depun o rezistență vocală împotriva legislației cu privire la certificatul verde și alte restricții impuse de autoritățile belgiene.

Mihai Onilă vrea să plece din Belgia din cauza legislației

Într-o intervenție la Prima TV, Mihai Onilă s-a plâns de legislația belgiană, considerând-o abuzivă, el având declarații care par desprinse din teoriile conspirației pe această temă. Mai exact, el este convins că autoritățile din micuțul stat european vor să cipeze populația în scopuri obscure.

ADVERTISEMENT

”În Belgia se propune o lege a cip-ării! Eu nu sunt de acord să fiu cipat ca o vită! Un cip care să-ți dea voie să mânânci, să trăiești, să te duci la bancă, tot! Vreau să plec de aici, să vin în România! Nu am cetățenie belgiană si nici nu mă grăbesc deocamdată”, a declarat Mihai Onilă, fostul solist de la trupa Axxa, la Prima TV, citați de Click.

Evident, cum nici în Belgia nu există o asemenea lege, așa cum nu există niciunde altundeva, Mihai Onilă se referă la introducerea certificatului verde pentru a putea beneficia de anumite avantaje în fața altor persoane care refuză să se vaccineze și/sau testeze împotriva COVID-19.

ADVERTISEMENT

Trebuie precizat că Mihai Onilă, de ceva vreme deja, a obținut un certificat de terapeut. Nu medical, ci specializat pe terapii alternative, iar logodnica lui îi împărtășește pasiunea pentru asemenea tratamente nedovedite științific.

Mihai Onilă vrea să se însoare

”Ea este suportul meu, este pământul din ghiveciul care se îngrijește de mine, în cazul asta eu sunt floarea ! Este Raiul în care eu trăiesc, este oglinda în care îmi oglindesc sufletul, cuvintele sunt sărace în a-mi exprima iubirea pentru ea! Te iubesc, viață și vreau să îmi petrec fiecare clipă a vieții alături de inima ta bună!”, spunea Mihai Onilă despre Laura, actuala lui logodnică.

ADVERTISEMENT

Relația pe care o au în plan personal i-a făcut pe cei doi să își deschidă, împreună, și o afacere, un cabinet de terapii alternative și complementare, cei doi susținând că fac adevărate minuni în tratamentul anumitor afecțiuni care, altfel, ar avea nevoie de medicație.

”Masajul stimulează eliberarea endorfinei în corp, substanță naturală a corpului care acționează împotriva durerilor. De ce să îți îngreunezi ficatul cu tot felul de medicamente pe care le consumi să-ți elibereze tensiunea sau durerea din spate, când poți trata totul cu câteva ședințe de masaj?”, spune Mihai Onilă, susținut și de Laura.

ADVERTISEMENT

Mihai Onilă a trecut prin momente grele acum șase ani

Acum aproape șase ani, Mihai Onilă și soția lui de atunci, Adriana, treceau printr-o dramă cumplită. Mai exact, fiica lor, Ioana Emily Hope, era diagnosticată cu o boală care are o mortalitate uriașă și, șase luni mai târziu, micuța ceda în fața maladiei.

De altfel, la acea vreme, explica Mihai Onilă, el a refuzat ca fiica lui să fie tratată cu radioterapie și chimioterapie, preferând un tratament paleativ, în speranța că ultimele luni de viață ale fiicei sale vor fi cât mai ușoare, medicii recunoscând, franc, că șansele de supraviețuire sunt minime.

”În 26 mai, am observat la locul de joacă din curtea şcolii, înainte să o ia maică-sa de acolo, că e ceva ciudat cu mâna şi piciorul ei stâng. (…) A doua zi când m-am văzut cu doctorul mi-a zis direct: Fata ta în maxim 6 luni, la forma de cancer din centrul creierului pe care l-am descoperit, moare”, spunea Mihai Onilă, după decesul fetiței, în 2016.

ADVERTISEMENT