Life

Mihai Petre, aventuri din tinerețe. Cum a ajuns să fie împins cu pușca într-o vamă

07.02.2021 | 18:11
Mihai Petre aventuri din tinerete Cum a ajuns sa fie impins cu pusca intro vama
ADVERTISEMENT

Mihai Petre și-a amintit recent unele aventuri din tinerețe. Coregraful a vorbit despre o experință nu foarte plăcută avută într-o vamă din în fosta Iugoslavie, când a fost împins cu o pușcă.

Dansatorul a povestit momentele grele prin care a trecut la începutul carierei. Totuși, își aduce aminte de ele zâmbind și numindu-le „geniale”.

ADVERTISEMENT

Prezent în cadrul emisiunii „La cină” cu Ionela Năstase și Adi Hădean, Mihai Petre a vorbit despre întâmplările care l-au împins spre această carieră. El a mărturisit că a început să danseze destul de tâziu, în jurul vârstei de 12 ani.

Mihai Petre, aventuri din tinerețe. Cum a ajuns să fie împins cu pușca într-o vamă

„Am niște întâmplări geniale din vremea în care mergeam până în Germania la concurs cu un salam de Sibiu, cu care mă și întorceam, pentru că nu-mi permiteam să mă opresc nici la MCDonald’s. Sunt niște experiențe pe care le-am trăit cu dansul…”, povestește Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

Experiențele trăite au fost dintre cele mai diverse: „de la a mânca un salam de Sibiu, de la plecare până la întoarcerea din concurs, până la a fi împins cu un AKM, o pușcă, ceva, în fost Iugoslavie, în vremea în care era problemă. Eu trebuia să ajung la antrenoarea mea din Slovenia, dar am fost dat jos la o vamă și efectiv am fost împins cu pușca să mă duc în altă parte”.

„Mergeam cu trenul și efectiv ne-au dat jos la granița ungaro-croată fără niciun motiv. Eram eu, care aveam 19 ani, și partenera mea, care era luată pe semnătură de mine, avea 17 ani. Și ne-au întors…”, a relatat el.

ADVERTISEMENT

„Atunci îți trebuia invitație, aveam totul în regulă, dar ne-au dat jos. Eu cred că era o afacere locală cu taxiuri pentru că ne-au dat jos și ne-au îndrumat către un taxi care ne-a întors în Ungaria și ne-a luat de trei ori prețul”, a mai adăugat acesta.

Toruși, fostul jurat de la Pro TV nu s-a dat bătut: „am vrut să mă întorc acasă, eram traumatizat… Dar m-am întors și am trecut fără nicio problemă a doua oară. Am avut niște experiențe foarte importante în Vestul Sălbatic din anii 90”.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre are 41 de ani și este dansator profesionist, instructor de dans și coregraf.  A ajuns cunoscut în showbiz-ul românesc în urma serialelor „Iubire și onoare”, „Aniela” și „Îngerașii”. Ulterior, și-a consolidat celebritatea ca jurat în emisiunile „Dansez pentru tine” și „Românii au talent”.

ADVERTISEMENT
Tags: