Life

Mihai Petre, declarație de dragoste emoționantă pentru soția lui. Elwira a împlinit 41 de ani: „Nu-mi doresc să trăiesc vreo zi fără tine”

Elwira Petre a împlinit 41 de ani, iar Mihai Petre a marcat momentul printr-o declarație de dragoste făcută în mod public pe rețelele sociale.
30.12.2022 | 19:41
Mihai Petre declaratie de dragoste emotionanta pentru sotia lui Elwira a implinit 41 de ani Numi doresc sa traiesc vreo zi fara tine
Soția lui Mihai Petre a împlinit 41 de ani. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția lui Mihai Petre a împlinit 41 de ani, ocazie cu care Mihai Petre și-a exprimat public iubirea și recunoștința pentru femeia care îi este alături mereu, indiferent de situație. Dansatorul a publicat pe rețelele sociale un mesaj emoționant.

Ce i-a transmis Mihai Petre soției lui, de ziua ei de naștere. Elwira a aniversat 41 de ani

Mihai Petre și soția lui, Elwira, sunt o echipă în toate. Cei doi au demonstrat că iubirea lor este mai puternică decât orice în Asia Express, competiție pe care au și câștigat-o. 

ADVERTISEMENT

Soția lui Mihai Petre a împlinit 41 de ani, iar dansatorul nu a lăsat evenimentul să treacă neobservat, așa că i-a transmis un mesaj emoționant femeii alături de care și-a clădit o familie și împreună cu care are două fete. 

Pe Instagram, vedeta a publicat o fotografie veche, realizată la începutul relației lor, însoțită de un text prin care i-a mulțumit Elwirei pentru toată dragostea pe care i-o oferă zi de zi și pentru tot ceea ce au reușit să realizeze de când formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, iubita mea! A trecut ceva timp, ești neschimbată, eu m-am ‘maturizat’ puțin, deși încă e drum lung până acolo, recunosc.

Îți mulțumesc pentru tot, pentru ce nici măcar nu ne trecea prin cap când am făcut poza asta, deși cumva știam de atunci că te-am găsit.

ADVERTISEMENT

Încă nu-mi doresc să trăiesc vreo zi fără tine, doar că acum știu ca asta nu se va întâmpla. Pentru ca iubirea nu are sfârșit”, a transmis Mihai Petre pe Instagram.

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai Petre și Elwira

Mihai Petre și Elwira s-au cunoscuta atunci când ea abia trecuse de vârsta majoratului. Cea care i-a unit a fost chiar pasiunea pentru dans, căci fostul jurat de la Românii au talent a avut nevoie de o nouă parteneră, după cea cu care colaborase până atunci a suferit un accident.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce au format o echipă, s-au îndrăgostit unul de celălalt și au început o relație, iar în anul 2008 s-au căsătorit, scrie SpyNews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: