Life

Mihai Petre dezvăluie adevăratul motiv pentru care a fost dat afară de la Românii au talent

17.10.2020 | 14:18
Mihai Petre dezvaluie adevaratul motiv pentru care a fost dat afara de la Romanii au talent
ADVERTISEMENT

Mihai Petre a anunțat, în urmă cu o săptămână, că nu o să mai facă parte din juriul emisiunii „Românii au talent”. El a spus care sunt motivele ce au dus la despărțirea de Pro TV, precizând că nu a ținut în niciun fel de el. A mărturisit că vestea l-a luat prin surprindere și că a fost făcută din dorința de schimbare a dinamicii.

Celebrul coregraf a vorbit, într-un interviu pentru Click, despre schimbările care s-au produs în ultima vreme și planurile pe care le are. Acesta a afirmat că dorește să rămână în televiziune, dar că momentan este liber de contract.

ADVERTISEMENT

Dansatorul a povestit ce greutăți întâmpină în această perioadă și care îi sunt activitățile zilnice. Artistul a dezvăluit că dorește să dețină propriul canal de YouTube și a început deja să lucreze la acest lucru.

Mihai Petre despre motivul despărțirii de Românii au talent: „Nu a ținut de mine”

Fostul jurat al celebrei emisiuni a povestit că știa de dinainte că se va produce o schimbare. „Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur…”

ADVERTISEMENT

El a mărturisit că a aflat oficial luni, 9 octombrie, iar comunicatul oficial a venit în ziua de vineri a aceleiași săptămâni, menționând că „o așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite”.

„Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu.” a mai povestit dansatorul.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că „voi urmări cu drag emisiunea asta, pentru că este un format pe sufletul meu. Și formatul în sine, și echipa, și stația, îmi sunt dragi. Am rămas prieten cu toți din echipă.”

Mihai Petre, afectat de pandemie

Este o perioadă destul de dificilă pentru noi toți, Mihai a povestit că pandemia i-a schimbat puțin modul de a muncii și banii pe care îi câștigă. „Mă ocup de copii și de școala de dans, așa arată viața mea de zi cu zi. S-au redeschis sălile de la 1 iunie. La noi, având de-a face cu sportivi de performanță, ne supunem ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății.

ADVERTISEMENT

Și putem să activăm, avem condiții să mergem la sală, dar trebuie să respectam regulile de distanțare și igienă. Și iată cum metrul patrat devine mai scump, pentru că trebuie să avem mai puțini oameni decât intrau de obicei în spațiul pe care îl avem dar, slavă Domnului, din septembrie merge bine, lumea a început să revină.” 

Acesta a adăugat și că toate competițiile de dans au fost anulate din pricina creșterii numărului de cazuri de Covid-19, deși, inițial, se puteau desfășura cu respectarea condițiilor de protecție, distanțare și fără spectatori. Artistul urma să arbitreze, în acest weekend, Cupa României, dar concusul s-a anulat.

ADVERTISEMENT